Lepak dengan cousin dekat Cafe Poise by J Johor Bahru


Assalamualaikum

Hi, korang. Biasalahkan, kalau perempuan ni nak keluar makan, tapi tak tau nak pergi makan dekat mana, atau nak makan apa? Kadang dia yang ajak makan, tapi dia sendiri like no idea. Relax biasalah tu, benda tak pelik, hahaha. Dijadikan cerita, semalam selepas hantar rombongan bertunang, cousin. Kiteorang pun apa lagi, melencong kejap, lepas asar. Last minit, masa berborak - borak tula, terus planning. See plan situ, plan sini, tapi tukar plan last minute nak makan mana, hehe. Orang cakap, last minute planning lah menjadi bukan? 

Lepas fikir punya fikir, last - last kiteorang decide lepak dekat Cafe Poise by J.

Tengok orang review, dan suasana cafe dia nampak cool la gitu.

Makan dekat Cafe Poise by J Johor Bahru
Dedaun di dalam cafe gitu haha.
A bit cool la lepak here.

Makan dekat Cafe Poise by J Johor Bahru
Its time to choose the menu.

Since kita dah kenyang (before datang), so we plan to choose the simple menu untuk minum petang. 
Minum petang, sambil bertukar cerita gitewww.


Last - last makan kentang aje ler 🤣.

Makan dekat Cafe Poise by J Johor Bahru
This is our menu.
Kentang pelbagai perisa.

Kentang je yang nampak murah sikit, biasalah its normal la kalau u guys lepak cafe.

Makan dekat Cafe Poise by J Johor Bahru
This is my menu.
Kentang & Strawberry Milk Shake .

1 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.