Sempena Krismas SDS ada buat promo cake dan makanan di cafe SDS

Assalamualaikum, =D

Hai korang, hari tu huda dan kawan - kawan blog, pergilah SDS. Hi Tea dekat sana, sebab dengarnya tengah ada promotion. Iyelah, setiap kali musim perayaan menjelang, mesti akan ada promotion. Jadi, sempena krismas kali ni, SDS ada buat promotion cake dan makanan, di Cafe SDS. Promotion valid pada hidangan dan cake, yang terpilih sepanjang krismas. Promotion ini valid dari 3 Dec 2021 hingga 2 January 2022 sahaja.

cake special dekat sds - promo sepanjang krismas
Special Cake di SDS Sepanjang Krismas :-
Xmas Log Cake, A Chrismast Bleesing, Here Comes Santa, Winter Holiday, Chocolate House.

A Christmas Blessing, standard size RM60.
Vanilla Sponge Cake, with Oreo and cream cheese mouse. 

cake special dekat sds - promo sepanjang krismas
X'mas Log Cake, standard size RM62
X'mas Log Cake ni, sponge chocolate cake with hazulnate and hazelnut chocolate mouse.

cake special dekat sds - promo sepanjang krismas
X'mas Log Cake, Royal Size (1kg) RM78
X'mas Log Cake ni, sponge chocolate cake with hazulnate and hazelnut chocolate mouse.

X'mass Log Cake ni, serious sedap. Sangat tak rugi kalau korang beli.

cake special dekat sds - promo sepanjang krismas
Winter Holiday, standard size RM68
Chocolate Sponge Cake with cookies and cream Gelato.

cake special dekat sds - promo sepanjang krismas
Here Comes Santa, standard size RM85
Red Velvet Cake with cheese mouse.

cake special dekat sds - promo sepanjang krismas
Chocolate House, RM60


Cara nak order cake :-
Kena pre-order 3 hari awal sebelum time pickup.
Promotion Cake - 10% untuk setiap pembelian cake, khas member SDS.
Last pre order and pickup 1 January 2022.

Untuk order boleh contact whatsapp terus 012 - 7660589.

promo makan dekat SDS Cafe sepanjang krismas
Nilah hidangan hi tea kiteorang hari tu. 
Hi tea makanan berat ek, hahaha.


Selain dari promosi cake, promosi special cafe pun ada tau. Ada beberapa menu special sepanjang krismas ni, yang korang boleh nikmati di mana - mana branch SDS. Paling best, dia punya ayam panggang, ikan salmon with creamy tomato gravy pun, serious sedap. 

promo makan dekat SDS Cafe sepanjang krismasMerry Fishmas
Grilled Salmon with Sauteed Mushroom, Mashed Potato, served with Creamy Tomato Gravy.

Yang sedap tu, tomato gravy dia. Makan dengan ayam panggang pun sedap.

promo makan dekat SDS Cafe sepanjang krismas
Cajun Roasted

promo makan dekat SDS Cafe sepanjang krismas
Herbs - Roasted

Hari tu, kiteorang rasa Cajun Roasted. Sedap. 
Ayam dia moist - moist macam tu, tak adalah kering sangat.
Then makan dengan sos dia, serious sedap.

Ayam - ayam panggang ni akan dihidangkan dengan Rocky sauce dan BBQ sauce.

Rocky sauce dia sedap.

Huda recommend sangat kat korang, makanan - makanan special masa krismas dari SDS ni tau.

Selain dari 3 menu atas tu, ada juga beberapa menu lain.

promo makan dekat SDS Cafe sepanjang krismas
Ho Ho Ho Chicken

Chicken Chop dengan Onion Ring pun sedap juga.
Crispy Chicken dia size agak besar. Satu set ni tak silap RM22.

Tapi puas hati, bila makan tu.

promo makan dekat SDS Cafe sepanjang krismas
Untuk anak - anak, boleh order Spagehetti Bolognese with German Sausage.

Dia tak pedas. Nama menu diberi tak silap Jingle Bell Pasta, RM16.90.

promo makan dekat SDS Cafe sepanjang krismas
Chessy Frise with Chicken Bolognese, RM9.90.

Takkan makan je kan. Ada air yang super best. Huda paling suka Ice Blended Berry mint Yogurt.

promo makan dekat SDS Cafe sepanjang krismas
Ice Blended Berry mint Yogurt RM10.90,
Ice Mint Mocha RM10.90,
Minty Mocha (hot) RM9.90.

Special promotion :-

Promo 1 
boleh dapat RM20 discount voucher, bila korang beli 2 whole roasted chicken (Cajun Roasted+Herbs - Roasted), secara take away/tapau/bungkus. Atau boleh juga beli satu whole roasted chicken (choose any one, either - Cajun Roasted, or Herbs - Roasted) + X'mas Log Cake

Untuk setiap pembelian whole roasted chicken, kena buat pre - order 3 hari awal sebelum dine in atau takeaway. 

Promo 2
RM109.80++ - boleh dapat sharing box + any roasted whole chicken (choose any one, either - Cajun Roasted, or Herbs - Roasted), atau X"mas Log Cake. 

Dalam sharing box tu, akan ada "Korean Fried Chicken", atau " Lamp Chop with Chicken Whole Leg", sebagai menu utama SDS Cafe. Dalam sharing box tu, akan ada juga Spaghetti Aglio Olio, Sweet Corn, Chicken Meetball, Breakfast Sausage, vegetable dan 3 lips-smacking sauces.

Dengan setiap pembelian promo 2 ni pun, korang boleh dapat RM20 discount voucher. 

Atau senang macam ni, kalau korang nak order any cake, bundle joy, yang special untuk musim krismas ni, korang kena buat pre - order 3 hari awal.

Last pre order and pickup 1 January 2022.

Untuk order boleh contact whatsapp terus 012 - 7660589.

Boleh singgah laman social SDS - Facebook SDS dan Instagram SDS.

Cara nak jadi member SDS.
Senang je. Korang hanya perlu download "app SDS" dekat Apple Store, atau Google Play Store. Sekarang dah online card. Then buat bayaran dekat kaunter SDS untuk activekan membership korang.

Setahun RM12, tak silap. 3 tahun RM25. Huda pun baru renew hari tu, haha.

Dengan app SDS ni, korang just scan je membership korang, masa bayaran nanti. Dah tak perlu fiizkal card lagi. Korang boleh tambah duit, kira macam shoppe pay lah. Topup je, pastu bayar online macam tu.


cara jadi member sds cafe
app SDS.
Antara outlet SDS

New SDS Cafe, 
Impian Emas, Johor Bahru.

Selangor
Other outlet - SDS Bangi, Bandar Putra (Selangor)

Nilai
SDS Aeon Mall Nilai, 

Johor, Johor Bahru
Lotus Setia Tropika, Johor Bahru,
Desaru, Johor
Mall dekat area JB - 
Plaza Pelangi, Paradigm Mall, Aeon Tebrau, City Square, Johor Jaya, Mid Valley Soutkey, Johor Bahru, dan beberapa mall sekitar JB

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.