Geng Farah berkongsi tips dan idea buat content

Assalamualaikum =D

Geng Farah berkongsi tips dan idea buat content. Kalau nak tahu, kami ni kawan blog dan rapat. Paling rapat la bertiga ni. Pastu apa - apa, kalau ada masa terluang mesti whatsapp pastu share idea, buat content. Diorang pun tegur, what should improve apa semua. Appreciate sangat dekat diorang, yang share tips dan idea buat content.

Sebab tu juga tau, huda rasa macam semangat. Huda pun suka je dengar si ain ni story. Whatsapp - whatsapp, dia story. Dia story kat twitter dia. Well aku la pembaca dia. Dia ni sekarang, suka share apa yang dia buat. Tahu tak benda tu la inspired.

Pastu selain share inspired story dan tips menulis, kiteorang share juga tips blogging mana yang kiteorang tahu. 

Aku rindu la nak lepak dengan geng farah ni! <3

Dapat bebual kat whatsapp pun, kira lepas rindu. Tapi of course la tak sama, dengan bila jumpa hahhaa.

Geng Farah berkongsi tips dan idea buat content

Geng Farah berkongsi tips dan idea buat content

Geng Farah berkongsi tips dan idea buat content

Weh, sumpah rindu nak jumpa! <3

Ni gambar - gambar throwback, masa event blog, review.

Sampai jumpa nanti, eceh :P

I share blog mereka ye :-
Faradidi - https://www.faradidi.com/
Sheisfarahain - https://akuainkausiapa.blogspot.com/

6 comments:

  1. hehehhehehe... misss you too ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Insyallah .. ade rezeki kita jumpa okay ๐Ÿคญ

    ReplyDelete
  2. comel je geng farah ni..
    insyaAllah nt dpt jmpa lepaskan rindu.. hehe

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.