Meet sheisfarahain finally

Assalamualaikum, =D

Sebenarnya aku dah buat 2 draft tapi tak yakin nak publish. Ni masuk kali ke - 3, aku taip. Kalau publish tu, kira Alhamdulillah finally huda publish. 

Jujurlah, aku dah lama sangat tak 'work' together dengan ain. Walaupun istilah kiteorang, pergi event sama - sama tapi buat kerja personally sendiri - sendiri, untuk blog dan laman social. 

Aku nak luahkan rasa like best weh, dapat jumpa kawan rapat kau dekat one place. I cannot imagine that. Walaupun kurang berbual, sebab terasing meja, but its oklah macam like excited. Kalau ada Farahdidi lagi excited terlebih kot. 

Ah lama gila tak jumpa Faradidi. Jumpa nanti, serious rindu gila nak lepak bertiga. 

finally meet sheisfarahin

Ni lerrrr She is Farahain itu. 


Instagram : Sheisfarahain

p/s : yang sebelah tu, tak tau kenapa mask dia tersenget, hahhaaa.
Meet sheisfarahain finally Meet sheisfarahain finally Reviewed by Farah on March 21, 2021 Rating: 5

4 comments:

  1. aaaaaaaaaa...💕💕💕💕 tq sebab sudi berkawan dengan seketul Farahain yangg takde ade ape2 ni... 😌

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank sudi berkawan dgn ita. kita pun takde apa apa hahhaaaa

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.