Photoshoot Raya dekat The Empire Studio

May 07, 2021

Assalamualaikum =D

Hari tu huda berkesempatan singgah dekat The Empire Studio, sebelum MCO. Memang plan nak bergambar raya pun dengan kawan - kawan blog. Actually kan, first time kot huda singgah dekat situ. Sebaik je huda melangkah masuk, huda rasa amaze sangat dengan decoration dia. 

Ada modern decoration, ada kampung style decoration. Peh, serious superb betul dia punya deco. Cantik. Yang modern punya, deco pelamin pengantin macam tu. Yang kampung style, suasana kampung. 

Tak silap huda tema kali ni "Jom Kita Raya Kampung"

Jap, huda show you guys gambar. 

Deco 2 - Kampung Style

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio - byfarahh.com

Huda dan Ain sakan bergambar jap. 

See? Cantikkan dia punya decoration. Memang classic habis. 

Blogger - Ain (Aku Ain Kau Siapa)

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Kebetulan tersama tema biru, kita ajaklah syahid bergambar. Dengan sportingnya dia datang tau. 
Hahaha. Thank you Syahid, teman auntie bergambar. 

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Pastu dah gambar, take keberapa entah. 
Dia boleh pula naikkan mata. hahhaa. Aduh kelakar. 

Apa pun, thanks tau teman Auntie gambar.

Jap jap tag ummi dia - kak herneenazir

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Nak g mana tu kak, bawa bakul besar hahhaa. 

Btw, actually ni huda pakai baju kurung Jamilah tau. 

Nak dapatkan baju - baju dari butik Jamilah - ok CLICK SINI.

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio

Deco 1 - Modern Style 

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Sebenarnya ni last spot huda bergambar, jadi tak tahu nak buat style apa lagi dah. Bolehlah gitu, hehe

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Ala ain, malu kita awak nak amik gambar kita. Takpelah, kita posing jela kan awk nak amik dah haha. 

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Sebenarnya tak cukup coroumn farah. Kiteorang ada lagi sorang geng farah, tapi masa ni farahdidi busy, so takpe. Next time kita posing sama sama ok farah. 

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Bila dah tak tau nak posing apa kan, so what I said "hey, senior" sambil gelak, haha. 

Siapa sangka huda kawan baik dengan ketua pengawas huda sekarang. Dulu I seram je tengok dia, sekarang ala ain kot, apa - apa gelak je dia. haha. Eh sorry ain, terngumpat pula :P

Amacam, cantikkan dia punya decoration semua tu? 
Gambar - gambar dia pun, serious look cantik sangat ok. 
Love teruk. 

Ok sambung, tak habis lagi. Relax. 

Deco 3 - Modern Style

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
3 orang ni nak bersalam macam mana, ok kita buat style salam jela dek non. 

Serious cantiknya deco dia. Huda jenis in love dengan decoration yang simple - simple gini tau. 

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Haha ok ni lawak. 
So kiteorang yang single mingle ni, saje ajak anak - anak kawan bergambar. Maybe Syahid dah penat, takpe. 

Tapi kelakar, semua minta cepat amik gambar syahid dia tengah baring. 

Hahaha, cantik pula dia posing mcm tu. 

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Oklah duduk pula bergambar. 

Maybe nanti kita naik pelamin sendiri. Eh? :P

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Dengan ain lagi kita gambo. 

Deco 4 - Kampung Style

Ok ni paling huda favourite dengan deco dia. 
Cantik. Siap ada tingkap, siap ada para. cantik. 

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio

See? Cantikkan deco dia. 
Amaze sangat weh!

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio

Blogger :-
Hernee Nazir - https://herneenazir.com/

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
With JDT Blogger. 

Akhir kata, Selamat Hari Raya dari kami. 
Peach yawwwww.

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio
Last but not least, thanks to The Empire Studio for the beautiful photo of us.

Photoshoot Raya dekat The Empire Studio

More Info :-

the empire studio package raya 2021

the empire studio package raya 2021







Ini short video yang huda buat. Jemput tengok semua. 


You Might Also Like

4 Comments

  1. Alahai bestnye korang. Kalau dekat sis dah pergi

    ReplyDelete
  2. Lawak tol adik Syahid ni tau.. Haha.. puas photoshoot sini, sampai blur nak buat pose apo.. Apa apa pun, suasana kat sini memang menggamit memori.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan syahid kelakar. dah la comel eeee geram je tgok.

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.