" Singgah beli baju raya di Butik Jamilah - FARAH

Singgah beli baju raya di Butik Jamilah

by - April 25, 2021

Assalamualaikum, =D 

And hai semua. Alhamdulillah kali ni dah masuk Ramadhan hari ke-13 di tahun 2021. Walaupun serba sederhana hampir 2 tahun ni, tapi kita semua tetap meriah dalam membuat pilihan raya kan? Korang apa cerita, dah buat preparation raya ke tu? 

Huda saja nak share dengan korang ni, hari tu huda saja ler dok survey baju - baju kat Angsana Mall, JB. Bercakap tentang Angsana Mall JB ni, kalau time raya semua orang dok pakat beli baju raya, kuih raya, dan persiapan raya lain di sini. Memang meriah time raya. Sebab mostly kat sini baju lawa - lawa.

One of butik yang huda nak suggest kat korang adalah Butik JAMILAH. Butik JAMILAH adalah combination Busana JAMILAH dan KACAX. Bila huda dok survey sendiri baju kat sini, kain - kain kat sini nampak selesa, design dia lawa - lawa, kain yang digunakan di tempah khas, dan ada juga digunakan lace premium. 

Baju Raya Sedondon 2021 - byfarahh.com
Baju Raya Sedondon 2021 area JB
Koleksi Lace Busana JAMILAH 

Baju Raya 2021 sedondon family
Barisan Kurta KACAX

Baju Raya Sedondon Satu Family 2021
Banyak pilihan warna dan design kurta KACAX 

Oh ye, kalau korang nak tahu dekat Butik JAMILAH ni, memang ada jual baju sedondon satu family. Dari ibu, bapa, anak lelaki, dan anak perempuan ada dekat sini. 

Contohnya:-
Baju Raya Sedondon satu family 2021 - byfarahh

Kurta Cieza (bapa dan anak), Kurung Lace Nayla (ibu dan anak). 

Nampak tak tu, lawa betul kalau Raya ni Sedondon satu family. 

Kalau korang nak tahu Kurta Cieza ni, antara yang paling laku keras tau.

Kurung Lace Nayla pula, adalah antara koleksi terbaru di Butik JAMILAH. 

Kurta Raya 2021, Baju Melayu 2021 area JB
3 Kurta ni pun antara yang paling famous tau untuk collection KACAX. 

Kainnya tak panas, dan selesa untuk dipakai

Baju Raya Anak perempuan 2021
 Zoom dekat sikit. 
This one, antara baju anak - anak koleksi terbaru iaitu Lace Zara

Baju raya sedondon ibu dan anak 2021
Ini gambar model pakai sedondon ibu dan anak. 
Cantiknya. 

Baju Raya Sedondon 2021
 Yang ini pun cantik. Warna hot raya tahun ni. 

 Nak tengok lagi pilihan sedondon satu family untuk ibu, ayah, anak perempuan dan anak lelaki. 
Jom cuci mata. 

Baju Raya Sedondon satu family 2021 - byfarahh.com

Baju Raya Sedondon Satu Family - byfarahh.com

Baju Raya Sedondon 2021 - byfarahh.com

Baju Raya Sedondon satu family 2021

Baju Raya Sedondon Family Set - byfarahh.com
Koleksi bapa dan anak. 
 Untuk koleksi anak lelaki dan perempuan, harga based on size. 


Baju Raya Lace Murah area JB 2021
 Huda zoom dekat. Nampak tu lace dia premium. 

Location :- 
Butik Jamilah berada di Plaza Angsana, Johor Bahru.

Butik JAMILAH dan KACAX berada di Tingkat 3. 
Booth Raya Butik JAMILAH x KACAX berada di Level 2 dan Level 3. 

Baju Melayu for Raya 2021 - byfarahh.com
Butik JAMILAH – Level 3 berdekatan Butik Kacax 

Plaza Angsana JB - Baju Raya 2021
Booth JAMILAH - Level 3 ,berdekatan Kiosk Jamu 

Baju Raya Terkini
 Booth JAMILAH - Level 2 , berhadapan Pentas Utama 

Baju Raya Putih, Baju Raya Baby Blue, Baju Raya Gaya terkini 2021


Contoh collection ibu dan anak. 
Baju Raya 2021, Baju Raya Sedondon 2021
 Cantik kan? 


Baju Raya budak 2021
 Yang ni pun cantik warnanya. Melting tengok. 
Semua cantik. 

Mula rasa pening kepala nak pilih mana satu. Tu yang reaction muka mcm tu.
[gambar candit by ain,hehehe].

Bila dah rambang mata, tak tau nak pilih yang mana. Mujur ada ain pilihkan baju raya kita hehe. Thanks ain. 

Ni video huda unboxing gitu.



Peraduan Buy & Fly :- 
Berita baik, sepanjang Ramadhan peraduan buy & fly akan berlangsung. Setiap pembelian RM100 dan keatas, akan berpeluang untuk join peraduan ni. 

Beli Baju Raya dan Menang Hadiah


Peraduan Buy & Fly For more info, boleh singgah social media Butik JAMILAH. 

You May Also Like

2 Comments

  1. cantik-cantik ye. rambang mata nak memilih.

    ReplyDelete
  2. Cantiknya baju-baju kat butik ni. Kalau ada cawangan kat kl kan best

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D