" Promo Ramadan - Awagyu Restaurant JB - FARAH

Promo Ramadan - Awagyu Restaurant JB

by - April 14, 2021

Assalamualaikum =D,

And hai guys. Alhamdulillah finally berkesempatan juga singgah dekat Awagyu Restaurant last week, before Ramadan menjelang. Oh ye, sebelum terlupa nak bagitahu Awagyu Restaurant merupakan salah satu Halal Japanese Restaurant dekat Johor Bahru. Dia ada sijil halal dari Japan. Daging Halal di import direct dari Japan. 

Huda siap confirmkan dengan staff kat situ lagi. Plus ada kawan collage dulu (malay), yang pernah kerja kat situ dan dia confirm its halal one. Don't worry. 

Promo Ramadhan - Awagyu Restaurant JB
Kepada peminat makanan jepum, mungkin inilah peluang keemasan korang sekarang. Awagyu JB tengah buat promo set. Hanya RM268++ satu set. 

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB
Yes, Awagyu Restaurant ada buat promotion untuk Ramadan tau. 

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB
Iftar promotion set start from RM268++

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB
Special Iftar set from Awagyu Restaurant. 

Credit photo : FB Aawagyu Restaurant

Awagyu set RM268++

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB

Lupa nak bagitahu, daging Awagyu ini juga merupakan daging lembu yang diimport kast dari Jepun. It is premium daging lembu. 

Masa first nak makan tu, akan ada staff yang tolong ajar masak how to. Then dia ada juga bagitahu, daging mana yang kena grill sekejap (half cook), daging mana yang boleh grill sampai masak. 

Sos yang disediakan pun sedap. Malaysia style. Pedas - pedas macam tu. Memang sedap sangat bila kita cicah sos dengan daging Awagyu tu. 

Additional Awagyu Meat

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB

Additional tambah RM78++

Ni pula additional set. Kalau nak tambah harga RM78++

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB

Promo Ramadan -  Awagyu Restaurant JB
Thank you for the treat Awagyu Restaurant and team.

For more info :-

Promo Ramadan - Awagyu Restuarant JB
To view the reels, can visit my instagram @farahudahud
or


You May Also Like

1 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D