Youtuber Pilihan : Aisyah Habshee

March 27, 2021

Assalamualaikum, =D

Dah lama tak share dengan korang siapa Youtuber pilihan huda. So yeah hari ni, huda nak share dengan korang.


Aishah Habshee Youtuber Malaysia

Dijadikan cerita, time aku dok scroll scroll Youtube, suddenly aku ternampak Youtube recommend video Aisyah yang 1 ni tau. Aku click. Dia cerita pasal case - case. Mula - mula tu aku dengar separuh, lepas tu terus tutup, malas nak dengar. Sebab tak semua case, aku suka. 

Dijadikan cerita, satu hari dia ada up satu story tentang Arwah Farhan (sampai ada second episode ek). Aku seorang yang follow up juga kes Arwah, yang dibuli tu. Sedih. Bila dengar lagi, aku jadi sebak sangat. Sampai hati seh kawan - kawan dia, perlakukan dia dengan kejam macam tu sekali. Tak ada hati perut ke? Bila keluar makhamah, muka diorang macam serious puas. Apa korang dapat ek? Allahuakbar. 

Tu baru namanya kawan toxic. 

Ni kawan yang baru down sikit ada masalah, kau rasa dia toxic gila gila. Apakah? Kadang - kadang tak boleh brain juga aku. 

Ok berbalik pada Youtuber Aisyah Habshee. 

Aku serious ah proud dengan dia, sebab dia punya tahap study case, dan cara pengolahan cerita disetiap episode dengan penuh yakin dan ada bukti kukuh case. Kesungguhan dia, buatkan ramai penonton yang tengok youtube channel dia tu. 

Aishah Habshee Youtuber Malaysia

Oh kejap, sebenarnya aku tak perasan dia buat second Youtube Channel. Sampailah bila berbual dengan ain, ain cakap, Aisyah sanggup buat Youtube Channel lain semata - mata minat dia. 

Aku focus sangat dengar dia bercerita, sampai tak perasan yang actually itu adalah Youtube Channel Aishah Habshee yang kedua. 

So kalau korang nak layan Youtube Channel kedua Aisyah Habshee boleh lerrr click link ini - Youtube Channel Aisyah Habshee kedua

p/s: cerita - cerita kat Youtube Aisyah Habshee yang kedua ni (Aisyah Nak Share), banyak yang kita boleh jadikan pengajaran. 

You Might Also Like

6 Comments

  1. Ooo okay nanti nak klik tengok laaa..sebab jarang bukak youtube..

    ReplyDelete
  2. Ooohhh, thats why dia popular. Pernah dengar nama tapi tak pernah dengar dia bercerita. Thanks for sharing. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome.
      Aisyah mmg one of popular youtuber hehe

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.