" Wordless Wednesday - Zalora Sales 11.11 (11 November 2020) - FARAH

Wordless Wednesday - Zalora Sales 11.11 (11 November 2020)

by - November 11, 2020

Assalamualaikum, =D

Wordless Wednesday - Zalora Sales 11.11 (11 November 2020) | Hai korang, memandangkan hari ni 11/11/2020, dan semua sedia maklum 11.11 adalah hari sales satu dunia. So meh aku nak ajak korang shopping dekat Zalora Malaysia. Serious banyak sangat promotion and sales tau. 

Aku paling suka shopping bag dekat Zalora Malaysia. Tapi aku tak review lagilah, nanti free aku review ok hehe. 

 
Experience huda, bila shopping je rasa puas hati dengan barang yang huda beli. Barang pun sampai sangat awal. Paling lambat pun 3 hari tau, so cepat. 

Jom Shopping dekat 

Selamat Bershopping semua =D

For more info sales 11.11, boleh baca article dekat Thread by Zalora Malaysia (Magazine Online Zalora).

Jemput singgah baca juga article - article lain dekat Thread by Zalora Malaysia.
Korang nak baca tentang fashion, beauty, relationship, entertainment and other info semua dekat sini tau. 


You May Also Like

4 Comments

  1. Ada yang tak tidur malam tadi, asyik pilih item yang nak dibeli...11/11 punya penangan...ahaks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sama kak kawan kita. siap borong sampai beberapa item, 11 sen setiap satu.

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D