" Totebag murah dan cantik dekat Daiso dan MR DIY - FARAH

Totebag murah dan cantik dekat Daiso dan MR DIY

by - September 05, 2020

Assalamualaikum, =D

Totebag murah dan cantik dekat Daiso dan MR DIY | Aku memang sejenis yang suka dengan tote bag. Tak tau kenapa, tapi dari dulu pun suka tote bag. But of courselah aku suka pada totebag yang tak terlalu pricey, dan harga jauh lebih murah. Tipulah kalau aku tak rasa nak survey dan terpikat dengan totebag yang trending sekarang, tapi bila fikir - fikir balik rasa macam takpelah kot. Sebab totebag pun aku jarang guna, aku akan guna pada masa - masa tertentu je.

Kalau handbag ye. Aku akan particular bab tu, but still not too pricey. Asal lawa dekat mata, kira oklah. Harga too pricey pun tak boleh gak, gaji berapa sangat hehe.

I beli dekat Daiso dengan MR DIY je. 
Harga pun RM5 & RM3.

Cantik pun cantik juga, kan?



You May Also Like

6 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D