Cuba Menu Baru from McDonald Malaysia - Sweet and Spicy Chicken

by - June 01, 2020



Assalamualaikum, =D

Cuba Menu Baru  from McDonald Malaysia - Sweet and Spicy Chicken | Hye semua, so hari Ahad (semalam), lepas habis kerja and jumpa pegawai aku balik. Sebelum balik rumah tu, aku berhenti dekat McDonald jap, lapar sebab tak sempat sarapan pun. Aku jenis, habis kerja baru senang hati beb aku nak makan. Selagi tak dapat document dari Pegawai, aku tak akan senang hati untuk makan. 

Oh by the way, Ahad aku tak kerja. Memandangkan Kerajaan Johor kerja Ahad, and dah buat appointment dengan Pegawai, so aku pun jumpa jela. Sebab Isnin (1 June), confirm aku busy sampai Jumaat kot. Biasalah awal bulankan. Takut tak menang tangan je nak settle kerja tu. Sudahlah cuti hampir seminggu. Bila dah dapat document, barulah hati banyak senang. Alhamdulillah. 

Sampai - sampai MCD je, mata aku tertengok banner menu baru - Sweet & Spicy Chicken. Peh, menggoda betul! Terus aku order. 

Sweet & Spicy Chicken. 

Mula - mula rasa sos masam, sweet and spicy. Tapi bila makan sekali dengan ayam spicy tu, it is a good combination. Sedap. 

Macam nak repeat lagi ni, later. 

Nasi tu, Nasi Ayam KFC. Aku beli nasi je, sebab lapar ek. Branch nama dia ni, hehe.

Berapa ek nak bagi? 4/5. Ok tak? Ok.

Lepas tu terasa nak makan ice cream boba pula dah. Aku perati je korang upload, tapi tak menyempat nak beli. Hari ni, isi minyak terus beli.

Rasa dia sedap, I nak repeat lagi. 

4/5.

Sekian my review. Thank you singgah baca entry kita.
Selamat mencuba dan membeli you guys! =D

You May Also Like

7 Comments

  1. boleh try jgk.. tp tu la mcd sni beratur pjg je sepjg ms.. huhuuuu

    ReplyDelete
  2. tak try lagi yang ni..aiskrim tu cari hari tu dah habis lak kat kedai..nanti nak survey lagi ada tak

    ReplyDelete
  3. Harini nak try banyak ni hahahaha...semua benda nak try ...

    ReplyDelete
  4. Tergoda dengan menu bau! Tak sabar nak pi...tapi jauhlah pulak!

    ReplyDelete
  5. Bahayanyalah baca post ni masa puasaaa...

    ReplyDelete
  6. waaa sedap ek aiskrim boba tu...ok nak cuba lah..ri tu macam da tak nak cuba da...haha

    ReplyDelete
  7. Tak pernah lagi try aiskrim boba tu.. nanti bila jumpa kita try!

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D