Cendol Kampung Hulu kini berada di Johor Bahru

by - March 01, 2020



Assalamualaikum, =D

Hi semua,

Cendol Kampung Hulu kini berada di Johor Bahru. Cendol Kampung Hulu ni terkenal dekat Melaka, and now dah ada dekat Johor Bahru. Jadi senanglah peminat cendol datang singgah dan beli ok.

Apa yang bestnya dengan Cendol Kampung Hulu ni? Dari cendol classic, diorang variety kan cendol tu. Ada durian, ada mangga, ada pulut ada biasa dan macam - macam lagi. Paling best, rasa cendol diorang ni memang kaw kaw.

Serious sedap! 

Tengok tu, siap tapau dan borong untuk family sekali haha. 


I got mine guys. Huda suka sangat cendol mangga dia. Fuh, favourite.
Sedap!

Cendol Kampung Hulu (cawangan Johor Bahru), terletak dekat B5 Johor Street Market. Betul - betul berhadapan dengan Angsana Johor Bahru. 

Alamat : Taman Tampoi, 81200 Johor Bahru, Johor

Lebih strategic ianya terletak betul - betul berhadapan dengan pentas utama B5 Johor Street Market. 


photo credit to Kak Sunah .
For more info tentang pembukaan B5 Johor Street Market, korang boleh singgah blog kak sunah. Full info dan details di situ - click link.

ok guys, thanks singgah baca entry blog huda. 
Selamat Malam semua. 




You May Also Like

10 Comments

  1. akak dah cuba, orang kata sedap tu subjektif, kan... akak cuma suka ais & gula melaka dia, yang lain out! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu kak subjective sedap tu. sebenarnya mana mana pun ikut selera memasing hehe

      Delete
  2. sedapnyaaa! cendol durian mmmmm :)

    http://www.liyanajasmi.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap mak abah huda peminat no 1 ni haha, huda kureng cendol durian. durian yes I makan kihkihkihhh

      Delete
  3. akak suka yg durian selamanya...ahahahahhahaha

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D