Cendol Kampung Hulu, Melaka

March 31, 2019


Assalamualaikum =D



Hi semua.

Kebetulan hari tu singgah Melaka jap, so before balik JB kiteorang singgah ler pekena Cendol Kampung Hulu ni.



Dekat sini ada macam - macam jenis cendol. 
Ada cendol biasa, cendol kacang merah, cendol durian, cendol mangga, dan ada beberapa lagi jenis cendol yang huda lupa.

Hari tu kiteorang order cendol durian dengan cendol mangga.

Durian dia sangat fresh tau guys. Memang nikmat sangat makan. 
Cendol Mangga dia pun sedap. 

Selain hidangan cendol yang pelbagai, ada juga juadah lain yang disediakan dekat sini. 
Hari tu, kiteorang order makanan simple - simple je. 

Antaranya roti john dia ni. Sedap juga tau. Roti dia garing, then rasa inti dia sedap. 

Kiranya tak rugi ler kalau korang singgah sini. 

Recommended.

So kalau korang singgah Melaka, singgah ler Kampung Hulu ni kejap dan pekena cendol dia ni. Sedap sangat. Harga pula berpatutan. 

Oklah guys, sampai sini je sempat huda update. InsyaAllah nanti kalau ada masa lagi huda update ye.  Thanks singgah blog dan baca entry - entry huda.








6 comments:

  1. Nak kena try juga ni...sedapnyaaa....

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaaa nampak cendol diaaa ❤️

    ReplyDelete
  3. rindu nak makan roti john Melaka, roti John pertama akk makan di Melaka tapi tataw dekat mana sebab masa tu maish remaja lagi, hehehe

    ReplyDelete
  4. ngencesss nengok cendol durian tuuuuu

    ReplyDelete
  5. allahuuu..wajib try ila singgah melaka ni =)

    ReplyDelete
  6. memang sedap kan..nasib dh buka cawangan kat muar. dekat je nak pegi.haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.