BookXcess, Sunway Big Box Johor Bahru

by - March 10, 2020



Assalamualaikum, =D


BookXcess, Sunway Big Box Johor Bahru. Hye semua, maaf lambat update ye. Hari tu, huda baru berkesempatan pergi BookXcess. Dari Johor Bahru ke Sunway Big Box, ambil masa lebih kurang 20 hingga 30 minit. Jauh, yes a bit jauh. Tapi,

Apa yang bestnya kat sini, BookXcess antara kedai buku yang terbesar di Johor Bahru. Dengan reka bentuk dia yang unik, luas, dan boleh memuatkan beribu jenis buku dekat situ. Dari bahan bacaan fiction, non - fiction, buku ilmiah, buku kanak - kanak, dan banyak lagi buku yang dijual disana.

Di setiap sudut diorang susun cantik. 

Dengan reka bentuk yang unik dan menarik, korang boleh selfie ok.
Hehe, alamak huda terbagi suggestion pula kat korang.


Bila korang penat pilih buku, atau nak tunggu someone pilih buku, korang boleh duduk dan relax. Banyak tempat duduk yang disediakan di sini. 

Oh ye, dekat sini ada piano. Masa huda pergi hari tu pun, ada pengunjung main piano. Bila dengar alunan piano tu, rasa tenang je. Kalau korang datang sini, nak main piano pun boleh. 


Location : BookXcess, Sunway Big Box. 
(korang boleh Waze).



Siap ada cafe lagi tau. 
Lepas pilih buku, bolehlah singgah Cafe Wolf ni. 

Video Tour BookXcess, Sunway Big Box. 

Ok korang, thanks singgah baca entry blog huda. InsyaAllah will update again later. 

You May Also Like

0 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D