Ice Cream Homemade Johor Bahru - Sedap pasti cuba lagi

by - December 08, 2019


Assalamualaikum =D

Hi korang.

Ice Cream Homemade Johor Bahru - sedap pasti cuba lagi. Serious kalau korang try mesti berkali korang nak beli. Harga pula sangat berpatutan dan ice cream homemade ni di keluarkan oleh Fun Tasty Ice Cream.

First time mak huda beli, lepas tu terus kiteorang repeat once kiteorang rasa nak makan ice cream. 

Yang ni ice cream perisa jagung.
Berasa jagung dia tau.
Family huda suka perisa jagung, but not so me.
 Jagung ni huda kurang sikit, kalau bagi Vanilla Strawberry dari Fun Tasty ni memang aku minat 👍. 

Belah kiri tu perisa Vanilla Strawberry. 
Itulah favourite huda, hehe.

ni 1liter ice cream homemade by Fun Tasty Ice Cream. Dengan 1liter ni korang boleh share dengan keluarga tau. Details harga dan flavour seperti di bawah.

Ice Cream Homemade ini dibuat menggunakan tools khas, dan akan dibuat sebaik order diterima. Fun Tasty Ice Cream ni boleh di order untuk majlis perkahwinan, majlis keraian, dan boleh juga order per 1liter. 

Gambar 1liter seperti di atas. 

Ada beberapa perisa yang dijual oleh Fun Tasty Ice Cream, perisa dan harga seperti berikut :-

Untuk Pakej Perkahwinan atau Majlis Keraian

Untuk harga per 1liter (flavour sama dengan pekej perkahwinan):-
RM8 (untuk setiap perisa pilihan) dan RM10 (untuk perasa Marvellous).

Ok nilah booth yang akan dibuka masa wedding atau majlis keraian.

Tengok muka adik tu,
Air muka dia be like - Kak nak lagi kak 😅

Biasalah budak, kalau nampak ice cream, memang dia berdezuppppp pergi try dulu. Dah try sekali, nak lagi. Sedappp lerr tu.

Alangkan kita dewasa ni pun boleh eat dan repeat, apatah lagi budak. Tak gitu hehe.

Maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan atau order, boleh direct singgah instagram/facebook mereka di :-


atau call mereka di talian : 011- 4016 6642 atau 013 - 4050 114

Ok guys sampai sini je yang sempat huda tulis. Thanks singgah blog baca and support blog huda. 





You May Also Like

2 Comments

  1. ok bookmark..nak buat majlis nanti boleh la booking..

    ReplyDelete
  2. Thanks info..aku suka booth2 gini..cute..Masa majlis pun nampak cute je..hehe

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D