Wordless Wednesday - Vlogger Favourite #2 Vivy Yusuf

November 27, 2019


Assalamualaikum =D

Hi semua,

Disebabkan tak berapa nak rajin buka laptop, so hari ni aku update blog dekat phone je. Pernah je update guna phone, tapi jarang. Maklumlah kecikkan phone huda ni, kalau update pun rasa macam space tu very limited. Tapi sebab terasa nak update, then huda update jela.

A simple short entry today, memandangkan tajuk entry pun Wordless Wednesday - Vlogger Favourite #2 Vivy Yusuf.


Kenapa aku suka tengok vlog Vivy?
Sebab aku suka tengok personality dia, aku suka tengok family dia, keletah anak - anak dia,  and the way dia bercakap. Memang buat aku terpikat, dan tertarik nak repeat tengok vlog Vivy Yusuf ni.

Baca blog kekadang je, hehe.

Insta story dia pun dulu kerja layan, sekarang dah kurang sebab kekangan masa. Gitu 😅

Ok guys, sampai dekat sini je sempat huda share. Nanti huda share lagi ok. Thanks singgah blog huda. 

2 comments:

Powered by Blogger.