Baby Pearl dekat Wacha, Holiday Villa Johor Bahru

March 03, 2019


Assalamualaikum, =D

Hye semua,

Bila pakai braces ni, nak makan pearl pun susah. Dah lah pearl tu besar, liat pula tu, so once beli milk tea atau apa - apa air with pearl, memang huda elak letak pearl. Tapi bila dekat Wacha ni, huda suka pearl dia sebab pearl dia kecil. Baby pearl nama diberi. 

Senang nak makan dan kunyah pearl, bagi those yang pakai braces. 

Ok, nampak tak pearl dia kecik - kecik. 
Air - air ni pun sedap tau, sebab air ni diadun khas dengan gula melaka.

Time ni, huda order Mocha with baby pearl. Peh mocha dia pun boleh tahan.
Well, huda ni memang peminat mocha, hehe. 

Hari tu kawan huda order air coklat, rasa dia macam ice cream coklat, sedap tau.


Pembukaan kedai minuman Wacha dekat Holiday Villa, Johor Bahru. Kedai dia, terletak satu bangunan dengan kfry.

Masa pembukaan tu, ada game tau. 
Siapa boleh minum air Wacha tu dalam tempoh yang diberikan, korang dikira sebagai pemenang. 



Semua nak dok bergambar dekat sini. Ok kita gilir - gilir, haha.
Malam - malam kan hari tu datang, so macam susah sikit nak ambil gambar sebab lighting kurang, gitu. 

So ni jela apa adanya, dah siap edit bagai, hehe. 

Team JDT Blogger were here. 

Kepada korang yang nak rasa sendiri air minuman Wacha ni, korang boleh singgah dekat Holiday Villa dan rasai sendiri signature air Wacha iaitu Milk Tea with Baby Pearl. Selain itu, korang juga boleh rasa air - air lain yang diorang buat, ok. 

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari Instagram Wacha: https://www.instagram.com/wacha.tea/

Location: Ground Floor, Holiday Villa JB

9 comments:

  1. nak pergi lagi nanti.. nak order flavour lainn.. haritu order macha latte.. sedappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. huda teringin nak try yang cheese cake tu. macam menarik je. jom la kita, hehe.

      Delete
  2. Bukan sebelah KFry Farah tapi satu bangunan dengan KFry hehehe
    Memang nak repeat lagilah ...tak puas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, thanks sis. dah betulkan =D

      jom sis kita repeat lagi

      Delete
  3. eiii...comelnya baby pearl...takde lagi rasa kat KL

    ReplyDelete
  4. sedappp..suka sebab tak manis...insya'Allah akan repeat lagi kalau ada ke area sana

    ReplyDelete
  5. Eee,,, ain ni lerrr peminatttt pearl.. Rasaaa bestt sgt dpt kunyah telann bendaa tuuu.. Hahhaaha.. 😋😋

    ReplyDelete

Powered by Blogger.