MBH Body Theory

February 26, 2019


Assalamualaikum =D

Hi semua,

MBH bukan sahaja menawarkan rawatan kulit wajah, dan rawatan rambut je tau, kini MBH juga menawarkan rawatan perlangsingan khusus buat kaum Hawa sahaja, iaitu MBH Body Theory.



Hari tu, huda dan beberapa orang blogger yang lain berkesempatan untuk ke majlis pembukaan MBH Body Theory di Bandar Baru Uda, JB.

Menariknya di sini, ada beberapa rawatan yang ditawarkan. Sebelum sesi rawatan dimulakan, korang kenalah lalui sesi consultation terlebih dahulu bersama consultant MBH Body Theory yang terlatih.

Masa ni sesi consultation dan penerangan dari Pengarah Operasi Moha Biotech sendiri, Puan Yaya. 
Sporting Puan Yaya dan staff MBH ni.

Semasa sesi consulation dilakukan, dekat situ korang boleh tahu apa yang korang terlebih ambil dan apa yang korang terkurang ambil, sehingga menyebabkan berat badan korang naik. Dalam masa yang sama, consultant MBH akan advice korang cara pengambilan makanan yang sihat, korang dinasihatkan juga untuk minum air dan membuat senaman secukupnya. 

Dalam sesi consultation juga, korang akan di advice untuk memilih rawatan yang mana yang sesuai untuk korang dengan mengikut budget korang sendiri. 

Treatment di MBH Body Theory

1. MBH Straight Loss Shell
Rawatan ini membantu mencairkan lemak luaran dan dalaman dengan menggunakan kaedah apa capsule. 

Sebelum masuk dalam apa capsule tu, korang kena pakai satu serum yang dikhaskan. Then lepas tu, korang masuk dalam apa capsule tu dalam 30minit.




Kelebihan rawatan MBH Straight Loss Shell ni:
- Membakar lemak dibawah kulit dan lemak visceral
- membentuk badan 
- mengurangkan selulit di permukaan kulit

2. MBH Fat Braker
Rawatan ini membantu menegangkan kulit wajah dan mengurangkan selulit. 




Kelebihan rawatan:-
- membakar lemak dibawah kulit dan lemak
- membentuk badan
- mengurangkan selulit di permukaan kulit

3. MBH Fat Melt Away
Rawatan ini menggunakan teknoligy terbaru iaitu cavitation atau ultrasould. 



Kelebihan rawatan:
- menegangkan kulit
- memperbaiki strukture kulit
- membentuk semula badan
- mengurangkan kesan 'orange peel'

4. MBH Froze Fat Fast
Rawatan ini menggunakan teknologi BTL, ianya adalah proses membekukan lemak pada kawasan - kawasan tertentu seperti. 

Kelebihan rawatan:-
- mengurangkan benjolan lemak
- mengurangkan selulit
- mencantikkan kulit
- menegangkan kulit kendur
- membentuk badan menarik

5. MBH Flab U-Less
Rawatan ini membantu mengurangkan selulit dan menegangkan kulit. Selain itu, ianya juga membantu memanaskan dan membaik pulih tisu - tisu yang bertujuan melancarkan aliran darah dan sekaligus membantu process memecahkan lemak dengan menggunakan alat RF. 

Kelebihan rawatan:-
- mengurangkan benjolan lemak
- mengurakan selulit 
- mencantikkan kulit
- menegangkan kulit kendur
- membentuk badan yang menarik

Untuk maklumat lanjut boleh direct contact mereka di talian:
No Tel: 018 - 203 7019
Instagram: mbhbodytheoryhq

Alamat: 12 - 02, Jalan Padi Emas 1/4, UDA Business Center, 81200 Johor Bahru, Johor.



Thanks singgah baca entry kali ni. InsyaAllah nanti ada masa terluang huda update lagi ye =D





5 comments:

  1. Best ni, one day boleh cuba rawatan yang di sediakan ...

    ReplyDelete
  2. bagus effort mbh untuk membantu wanita2 di luar yang nak bina keyakinan diri

    ReplyDelete
  3. nak booklah nanti treatment kat sini

    ReplyDelete
  4. waa bestnya. me time kan diri sambil merawat ap yng ptot

    ReplyDelete
  5. Wowwwwwww.... Marilerr sedutt lemakkk secaraaa berjemaah. Hahahaahha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.