Eat and Repeat, Johor Bahru

October 17, 2018


Assalamualaikum, =D

Hi,

Baru berkesempatan singgah Eat and Repeat dengan member hari tu. Makan lunch kejap, lepas tu terus lari sambung buat kerja. 

So, hari tu singgah lunch dekat Eat and Repeat, Johor Bahru, yang terletak di Bandar Baru Uda. 

Dari makanan, dessert sampai ke air, harga semua RM1.90 sahaja. 

Memang dekat sini, terasa nak repeat je makan tu. Tapi kena control laa. Bukan tak kenyang makan kat sini, haha. 

Air dia besar macam tu, RM1.90.

Dessert, Ice Cream + Brownies, RM1.90 (not bad lah rasa dia).


So makanan dia semua, so far oklah. 

Ayam Tandoori dia, seketul RM 1.90. Tapi serious sedap. 
Dia punya pulut mangga pun sedap (nak datang sini, repeat lagi lah makan, hehe). 

So far makanan dia semua oklah. 

Sedap. 

Recommended! =D





4 comments:

  1. Belum pernah try lagi, nanti nak try laaa.. :)

    ReplyDelete
  2. Member ajak ritu, tapi tak sempat sempat.....ada ckp eskrim je yang sedap, and brownies..
    Nanti nak try ler ~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.