Diary Blog - Special Update diary blog byfarahh

Farah
3
Assalamualaikum. Back to diary blog =D. Alhamdulillah its June, which is special month for byfarahh blog . Sebab, I start blog June 2009. Dulu I rajin lah buat header, dan tukar template. Stay berejam edit blog pun takpe, yang penting blog I lawa dimata I. Tapi bila dah kerja ni, faham - faham jelah mood akak dah meningkat usia 😌. Buat header setahun sekali ✌️. Saja saja nak buat diary blog - special update gitu.

First of all, 

Diary Blog - Special Update diary blog byfarahh
Thank you guys singgah dekat blog byfarahh ❤️. 

Thanks for 1.5million pageview.

Diary Blog - Special Update diary blog byfarahh
Bulan May 2023 punya performance.

I know tak banyak sangat, tapi kira kena tambah lagi usaha. I pun still tgh fix my blog ✌️.


Saja nak share journey, 
Journey ni banyak dah share, tapi nak share lagi. To be honest, sepanjang berblogging ni banyak experience yang huda belajar. And masih perlu belajar. Kadang huda appreciate dengan apa Allah bagi. Jujurnya, ada benda yang huda really really nak, tapi tak dapat lagi . Mungkin belum rezeki. Kekadang fikir, sedih juga. Tapi bila fikir balik, setiap apa pemberian Allah tu rezeki. Rezeki Allah dekat muka bumi ni kan banyak. One of it, yang huda boleh story secara public is, rezeki dalam blogging.

Percaya tak percaya, bila huda sedih je. Allah gantikan benda tu dengan rezeki pergi review (tak selalu, tapi ada) 😅ðŸĪĢ. Tu rezeki juga tau. And best, sebab dapat jumpa kawan - kawan blog. Diorang banyak ajar benda secara tak langsung, in term of networking (salah satunya). Jujur cakap, dengan pergi review huda berani untuk bercakap dengan strangers. Tapi tengok orang juga. Dulu time study, memang dengan orang tak kenal pun aku takut cakap 😅. Sekarang macam ok sikit lah rasa ðŸŦĢ✌️. Alhamdulillah for that.

That is why kekadang, bila duduk sendiri. Bila fikir balik, nikmat Allah yang mana perlu aku persoalkan. Cumanya, huda memang kena usaha lebih sikit ke arah lain. Tu huda tahu je. Tapi kita ni, apa apa pun kena bersyukur lah kan dengan rezeki Allah. Ada ustaz cakap, kalau kita rasa kita susah. Sebenarnya ada orang lagi susah dari kita.

Huda sorry kat korang, banyak benda kat media social huda tunjuk benda benda best, terutamanya pasal makan. Apa yang huda post dekat Instagram or related berkenaan dengan makanan, mostly banyak tentang collaboration. Maybe korang boleh agak kot dari segi posting ✌️. Lain - lain semua, huda banyak post dekat personal media social, sampai penat pegang banyak account. Ada personal, ada public 🙃✌️.  Reason buat macam tu, sebab huda jenis suka hide pasal personal life. Tiber ðŸĪĢ. 

Last but not least - apa yang ada kat IG @farahudahud tu semua poyo je lebih 😅✌️🙃ðŸĪŠ. Tu semua memang huda khaskan untuk huda update benda benda berkaitan collaboration. Adalah campur benda lain, kang bosan pula asyik makan sedap je minah ni. Tulah, penat weh buat beberapa account nak handle. Mana yang public, mana yang private haha.



Post a Comment

3Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Kak Yan pun dah tak rajin nak godek godek blog sangat. Dulu dulu apa benda entah...wiget penuh dari entry

    ReplyDelete
  2. Serious lepas jumpa Farah, Ain dengan Kak Ena terus semangat nak naikkan blog. Nervous juga jumpa orang baru dan takut rasa awkward tapi you guys friendly sangat. Thank you so much..

    ReplyDelete
  3. Happy Anniversary blog Hudah byfarahh.com!!! 🌟 Semoga terus maju jaya, Semoga apa jua hajat yang diinginkan ownernya tu tercapai..Aamin

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !