Suka dan rasa berbaloi dengan service iffah buat surprise delivery kat area KL


Assalamualaikum =D

Hi korang. Personally, huda suka dan rasa berbaloi, dengan service iffah buat surprise delivery area KL. Puas hati dengan service dia. Bukan sekali try minta tolong dia buat surprise delivery, tapi banyak kali juga. Actually, huda pernah beberapa kali buat surprise untuk kawan yang ada dekat KL, since kita ada dekat JB. Orang cakap, walaupun jauh still boleh contact dan happy kan someone. Sebab diorg pun, masa birthday huda, tak lupa nak buat surprise delivery. So, kita pun “reply” mereka hehe.

surprise delivery berbaloi murah area KL by iffah

surprise delivery berbaloi murah area KL by iffah
Gambar by iffah.

Normally huda order ikut budget huda.
Ada pernah share dengan kawan. Ada pernah hantar sendiri.

It’s fun lah. Kalau dapat buat orang happy, walaupun jauh dimata hehe.

Oh by the way, huda contact dekat IG dia je pun.

Puas hati dengan service surprise delivery area KL, yang iffah buat

Apa yang huda suka dengan surprise delivery iffah, area KL.
- boleh custom nak apa. Ikut budget.
- murah.
- ada sekali dapat time sales, lagi murah hehe.
- service yang cepat, reply pun cepat. Hari ni buat payment, esok terus dia hantar.
- friendly, dan mesra pelanggan 
- kalau ada apa apa problem dengan penghantaran, dia akan ganti atau refund.
- dia akan hantar gambar dan video, bila dah siap buat surprise delivery.

surprise delivery berbaloi murah area KL by iffah
Ni IG shop iffah - surprise delivery area KL.

IG Shop link (click link below) :-


p/s : huda pernah juga order brownies dari iffah. Online. Di hantar ke JB, by posting.

Cake rosak tak? Well dia tak rosak, Alhamdulillah. Rasa dia sedap lagi, tak basi.

For more info - click link (pengalaman beli brownies online dekat Shopee).

3 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Mesti Fina gumbira dapat surprise dari Huda.

    ReplyDelete
  2. Amboi jauh bebeno la order brownies dia. Haha Best kalo dapat buat suprise ikut bajet ni. Kita pun terhibur org yg dpt pun suka. ^^

    ReplyDelete
  3. Happykan orang, nanti orang happy kan kita semula.. kan...Best ada org egt kt kitaaaa..Huhu.. Semoga si penerima dipanjangkan usia, dilimpahkan rezeki dan dilindungi Allah .. Amin

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.