byfarahh disenaraikan dalam 80 Lifestyle Blog yang best

Assalamualaikum

Appreciation Post

Dapat email dari CozyBerries


Thank you CozyBerries sebab choose my blog as one of the list ✌ðŸŧ☺️.



best lifestyle blogs in Malaysia
Boleh click gmbar ni, untuk more info.

Congrats juga dekat geng blogger yang ada dalam list.

Tipulah kalau rasa tak terharu, teruja bila dalam list tu. Cuma kita sebagai blogger part time, rasa macam banyak lagi nak kena belajar. Bukan apa, bila dah nama blogger part time ni, masa lapang jer blogging. Masa tak lapang, kerja.

Selalu busykan diri dengan blog, tanpa jemu (lebih lagi waktu weekend). Dengan blog pun, ada je cabaran tersendiri. Bertahun cipta brand sendiri, brand blog 😂 - byfarahh.com (nama diberi 😂ðŸĪŠ).

Pencapaian tu, its not too much. Adalah, Alhamdulillah. Reward diri yang banyak 😂. Kalau ada rezeki lebih, reward family ❤️. 

 Tiba - tiba teringat, ada beberapa orang tanya, kenapa blogging. Setiap kali tu, mesti cakap suka menulis. Tapi lama - lama, takkan I nak maintain untuk menulis without cari opportunity blog I kan? Hehe. Alhamdulillah. Walaupun sebenarnya, huda banyak syok sendiri dengan blog 🙈.

But indeed, in my heart always thanks to the team yang nampak blog I since 2015 onwards (yang start bagi blog I job online). Job online tak selalu dapat masa I study, tp ada. Since blog I dpt first job (masa tu 500 je pageview blog), since that lah rasa macam semangat blogging walaupun part time. Dari situ baru tau, oh blog farahh boleh pergi lagi (tapi kena usaha sampai dapat apa aku nak). Cuma part time ni, limited sikit time blogging. Banyak benda kena belajar lagi.

Blogging is not just writing ✌️.
If you wish to have a blog, make it passion. Sebab tanpa minat, susah nak maintain dan sustain ✌️.

Semoga huda lebih semangat blogging.
Thank you readers yang datang singgah, dan baca blog huda ❤️.

Untuk more info tentang blog - boleh baca kat sini (kisah dari awal blogging).


2 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Huyyoooo! Alhamdulillah, tahniah yer... I'm proud with you... Memang salute dengan usaha you.. i can see it!!! ðŸĪ—👍 Yaa, me too, part time je... So takdalah terlalu fokus kat blog jer memanjang.. kan

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.