Birthday kali ni banyak dengan makanan




Assalamualaikum =D

Hai korang. Alhamdulillah, umur dah meningkat dan masih diberi kesihatan yang baik. Di kesempatan ni, huda nak ucapkan ribuan terima kasih buat semua yang wish, dan hantar hadiah even dari KL dan Kuantan. Tak tau nak cakap apa, terharu sangat - sangat πŸ₯°. Birthday kali ni, banyak sangat dapat makanan πŸ₯°. Semoga korang semua dimurahkan rezeki.

Lot of food and beverage πŸ’•.

25/1/2022 - kawan I, Fina and Ummi yang dok Kuantan dan KL. Awal awal dah ajak makan sama - sama. Which is beli MCD lepas tu makan sama - sama. Plan nak beli burger McD. Tapi sampai je McD tu, aku teringin sangat nak makan Ayam McD.

So aku pun beli. Tak aspect apa - apa. Sebab malam tu, pukul 8pm aku dari office. Balik je dari office, aku singgah ke McD terus.

Hehehe gigih beli McD. Sebab ada date “virtual” dengan kwn kwn I.

p/s : dia memang lah, “virtual” rasa mcm tak best sangat. Tapi kita kan kwn kwn yg jauh, so nak happykan memasing by virtual je beb. Bukan sekali je kiteorg dan buat. Since PKP makin rancak kami ber - “virtual” πŸ˜†.


9.45pm kiteorg dinner sama - sama secara virtual. Sebelum tu ummi ckp, huda pergi turun amik barang u. I fikir, bila pula I beli barang πŸ˜…πŸ€£. I dah lapar, tak sabar nak makan ayam McD je masa tu. Bell bunyi. Huda pun turun la amik, grab food datang. Bagi lah, 1 bungkus bag kertas. Naik atas terus buka, wow ada slice cake dan sandwich sardin 🀩. 

Then terus VC, makan Ayam McD I dulu. Lapar πŸ˜†. 
Muka I a bit teruja sebab dapat surprise dari kawan kawan I. Thank you guys. Sending love from JB ❤️❤️❤️.
26/1 - Its my birthday.
Thank you for all the wish dan the doa. Semoga korang selalu dalam lindungan Allah, dipermudahkan urusan, dan dimurahkan rezeki πŸŒΈπŸ’•.

Dapat lagi hadiah makanan πŸ˜†.

Pagi - pagi ex housemate, Fatin also from KL. Wish mcm biasa, lepas tu tanya nak makan apa. Alamak, macam biasa, I really segan πŸ™ˆ. I jawab, it’s ok apa - apa je kalau nak belanja, I ok je πŸ™ˆ.
Then sampai this parcel. Grab food hantar. 
Thanks Atin πŸ₯°πŸ’•.

Yang ni pun kawan I, Farah dari KL send for me.
This one kiteorg memang plan nak tukar hadiah, since birthday dia 25/1, and my birthday right after her birthday.

Tapi tak tau, dia nak hantar apa πŸ˜†.
Tetibe dapat cheese tart. Sedap sangat cheese tart dia πŸ₯°.
Thank you Farah πŸ’•.

Malam tu, kita celebrate dengan family kita pula.
Sedap gila cake ni πŸ₯°.
Pecan Butterscotch. Walaupun dia cake span, tapi sedap dan lembut. Rasa cream dia mcm ice cream pun ada πŸ₯°.

Malam yang sama, Juju sending me this. Awww thank you sangat to Juju, Fina dan Ummi ❤️.

Another Starbucks for me.
Thanks dear best friends πŸ₯°

Korang. Thank you sangat sangat tau πŸ₯°.
I speechless sangat masa birthday I.

Nah nak bagi love banyak - banyak ❤️❤️❤️❤️.





3 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. happy birthday huda! hehehheheee....vanyakkk vetull yerrr makanan yang manisss..semogaaa semakin manis lahh hidup huda lepas ni.. tiberrrrrzzz..sorry ain wish simple je..

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday Farah. memang best kan hadiah makanan. may all your wishes come true

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah, rezeki juga tu kan.. mybe meraka akan guna hashtag #Gemok SamaSama hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.