Aliff Aziz, Juara Gegar Vaganza Musim ke-8

Assalamualaikum =D

Hai semua. Seperti yang aku jangka, dan aku pasti korang pun akan jangka yang Aliff Aziz akan jadi Juara Gegar Vaganza musim ke 8. Biarpun aku tak follow banyak episode, tp kekadang tgok juga dekat Youtube.

Pada aku, performance Aliff Aziz biarpun ada turun naik setiap minggu. Tapi tetap hebat.

Congrats Aliff Aziz, Juara Gegar Vaganza Musim ke 8

Berikut adalah pemenang Gegar Vaganza Musim Ke-8
1. Aliff Aziz
2. Nikki
3. Suki 
4. Adibah Noor
5. Azan Scan
6. Aweera

Tahniah buat semua peserta.

Tapi tulah, kenapa Aweera duduk carta no 6, Adibah Noor duduk carta no 4. Aku suka diorg, and aku aspect diorg top 3. 

Sekali lagi, tahniah sekali lagi buat semua peserta

Credit - gambar from instagram Gempak

3 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Woah~ masa memula orang ramai expect tinggi pada Aweera. Sekali... Alif Aziz dia mampu selami semua jenis genre agaknya.

    ReplyDelete
  2. Tahun ni langsung tak layan GV8 ni.. duk tengok orang share je laa

    ReplyDelete
  3. akak predict Nikki sebenarnya yang juara. tapi Aliff Aziz pun ok

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.