Idea nak buat photoshoot kat rumah | Ala - ala mini studio kat rumah

May 08, 2021

Assalamualaikum, =D 

 Hai korang. Akhirnya huda berjaya beli tools yang buat huda senang hati, kalau nak ambil gambar dekat rumah. Eh dah lama beli, baru aku update hahahhaa. 

Sebelum huda beli tools - tools untuk photoshoot ni, huda survey dulu dan kira budget. Huda beli tools pun kira memang under budget je, tak mahal. Semua murah - murah. Beli time sales.


phone holder, lampu meja. 

Lampu meja beli sekali dua, sebab kalau photoshoot letak kanan kiri. 

Dua - dua tools ni huda beli dekat Shoppe, masa sales 12.12. 


Pada huda, tools tools ni keperluan . Sebab kalau ada PR hantar barang untuk review, senang untuk huda ambil gambar bila ada tools ni.

Cuma huda belum sempat beli backdrop je. Ada pun,  1 kain warna hitam. Ingat nak beli kain warna putih, tapi entah bila si huda ni nak pergi kedai kain beli agaknya.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Yeayy lepas ni boleh shoot gambar dengan cntik . Yang paling penting lighthing mesti kena cuKup

    ReplyDelete
  2. Wow.. nice... kalau aku, tripod penting.. huhu...

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.