Doa rezeki - Neelofa

May 11, 2021

Assalamualaikum, =D

Hi korang. To be honest, doa ni sekarang dah jadi one of favourite huda. I don't know why, tapi doa ni one of doa yang memberi makna. 

So I decide wanted to share with my readers. 

Doa Rezeki dari Neelofa (doa ni yang selalu Neelofa Amalkan).

Doa Rezeki Neelofa - share byfarahh.com


Doanya berbunyi - 

Ya Allah, Yang Maha Pemurah, Yang Maha Merancang, Berikan aku rezeki seluas langit - Mu. Rezeki yang berkat, rezeki yang tak pernah putus seperti air zam zam. Rezeki yang bertebaran diseluruh pelusuk dunia seperti air zamzam yang bertebaran diseluruh dunia. 

Rezeki yang tak pernah putus, rezeki yang membawa kebaikan, rezeki yang membawaku ke Syurga-Mu, rezeki yang menjangkau akal fikiran, rezeki yang boleh membantu aku untuk berdakwah di negara- negara Islam, dan membantu pendakwah - pendakwah ke seluruh dunia untuk berdakwah. Rezeki yang membawa aku, ibu bapaku, sahabat, guru - guru dan kenalan aku, ke SyurgaMu, Ya Allah. 

Amin.

You Might Also Like

4 Comments

  1. Sis pon slalu stalk ig die. Even org kecam tp sis suka tgk dri positif side die je. Kenapa rezeki die mewah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, tula kadang kita pun tertengok IG dia gak. rezeki dia,

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.