Wordless Wednesday - Nasi Goreng Udang Selambak

by - September 16, 2020

Assalamualaikum, =D


Wordless Wednesday - Nasi Goreng Udang Selambak | Hai korang. Hari tu masa stay kat Tangkak, kiteorang singgah one of gerai viral which is Nasi Goreng Udang Selambak. Rasa dia not bad. Udang dia besar dan banyak ye. Paling penting harga berpatutan.

Memandangkan dah malam, jadi kiteorang makan kuew teow jelah.

Satu pinggan ni portions dia besar sangat. Boleh makan untuk dua orang. Udang ada 5 ke 6 ekor tak silap. 

Saiz dia besar dan rasa dia fresh.

Selain dari kuew teow kiteorang ada juga order juadah lain, antaranya tomyam campur dan sayur capcai. Rasa dia sedap. Cuma kalau nak order air, kena cakap kurang ais haha. 


Korang waze atau google - Nasi Goreng Udang Selambak

Kalau korang dekat area Tangkak, Johor. Jangan lupa tau singgah makan dekat Gerai Nasi Goreng Udang Selambak. Specialnya gerai ni, udangnya.

Selamat mencuba =D






You May Also Like

8 Comments

  1. Replies
    1. tau takpe akak. Puas. Sampai aduh tak larat pula nak habiskan sebab banyak sangat pula. Masa order tak tau banyak gitu, sampai bungkus bawa balik hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. sedap. nanti kena cuba tau baru tau rasanya hehe

      Delete
  3. nanti jalan-jalan area sana boleh la cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee mesti kena cuba kak. Puas makan udang besar dan segar, makanannya pun rasa not bad tu. (hasut akak) hahhaaa :P

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D