Wordless Wednesday : Brown Sugar Boba Milk McCafe

by - September 09, 2020

Assalamualaikum, =D

Wordless Wednesday : Brown Sugar Boba Milk McCafe | Hai korang, korang dah try ke belum tu Boba Milk Brown Sugar Mc Cafe? Huda dah. 

Boba series ada 3 jenis - Brown Sugar Boba Milk, Brown Sugar Boba Latte & Brown Sugar Boba Americano. 

Memandangkan huda tak berapa sangat dengan coffee ni, of course lah huda pilih Brown Sugar Boba Milk. 

Rasa dia macam mana? Ok review is down here :-

Makan Ayam Goreng Mcd dan Boba Milk McCafe sekali. 

Review?
Oklah rasa dia not bad. Berasa brown sugar dia, boba dia pun lembut cuma...
Cuma untuk huda repeat for next time, InsyaAllah boleh tapi if terasa nak minum sahaja. 

Rate Review : 6/10

Minuman berasaskan Boba, pilihan huda tetap Boba Milk Tea (Cool Blog & Tealive) 




You May Also Like

10 Comments

  1. Dari awal boba ni diperkenalkan sampailah sekarang kak PC belum pernah mencuba.Bila baca review kawan-kawan blogger rasa tertarik nak sangat tapi bila nampak.. Depan mata tak ada rasa nak mencuba. Kena cuba juga ni.. Dapat pengalaman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Kak PC kena cuba sekali sekala tau. Kalau free nanti jemput cuba =D

      Delete
  2. I pun ada baca a few reviews cakap it tastes mehhh. Better lagi tealive & I belum berkesempatan nak rasa lagi hahahaha tapi teringin nak rasa, at least tahu macam mana

    ReplyDelete
  3. Sebab Sis tak suka Boba, so takde rasa nak mencubanya hehehe

    ReplyDelete
  4. hello awak. cantik blog. nk tanya, mcm mana eh awak buat url.com instead of blogspot.com? mahal tak bayar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awak. untuk dapat URL dot com, awak kena cari mana - mana company yang tawarkan service ni. Kena buat carian google. Harga ada yang murah, ada yang mahal. Tengok service mana mana awak nak. Btw, kita guna netkl je.

      Delete
  5. tak minat mccafe punya beverages. too sweet for me tapi ayam dia sedap hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, ayam McD mana tak sedap haha. Tapi jangan amik yang too spicy I cannot makan. Yang spicy ni pun kekadang pedas dia tak boleh tahan, haha.

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D