Aku beli perfume dengan Bellezabyzurahanz | Trusted Perfume Online area JB

by - September 26, 2020

Assalamualaikum, =D


Aku beli perfume dengan Bellezabyzurahanz | Hai semua, walaupun aku bukanlah seorang perfume lover, tapi perfume mesti kena ada. Aku suka bawa perfume ke mana je aku pergi, dan letak dalam makeup bag aku. Jadi bila - bila aku perlukan perfume, spray kan aje. Gitu. 

Kita beli perfume biasa - biasa je awak. Travel perfume for me sangat practical. 
Beli perfume dapat free gift another perfume lagi tau.


See? Aku tak tahulah berapa perfume dia nak bawa. Padahal staycation kejap je kat Tangkak hari tu, hahaha. 

Baca juga : 'How to Organize Your Makeup Bag' - Farah (Credit : Thread by Zalora Malaysia).

Huda tak berapa pandai nak pilih perfume. 
Serious aku tak berapa reti nak pilih perfume, sebenarnya. Tapi dalam tak reti tu, tetap ada 'taste' tersendiri dengan perfume. So once aku pergi sesuatu tempat nak beli perfume, aku bagitahu je aku nak beli perfume yang bau dia sekian, sekian. So nanti seller tu suggest kat aku. 

Kalau aku rasa bau tu, 'kena' dengan jiwa aku, so aku belilah. Kalau tak, means tak beli. 

Sama juga macam aku nak beli dengan "Bellezabuzurahanz" ni. Aku cakap, aku nak bau sekian, sekian kat dia. Lepas tu dia suggest. Aku tak adalah cerewet sangat, tapi aku banyak tanya juga. Mesti owner dia tu sabar je dengan aku kan, haha.

Owner "Bellezabyzurahanz" sporting, and bila kasi penerangan tentang perfume jelas.
Yes, betul. Kau tanya je apa pasal perfume, InsyaAllah dia akan reply shortly. Macam seorang huda, bila whatsapp dia, dia balas dan bagi penerangan yang jelas dan nyata. 

Terus terang cakap, kalau pergi mana pun huda akan pilih orang macam ni. So tak ada ragu yang timbul. 

Jap. "Bellezabyzurahanz" ni jual perfume kat mana?
Online je, sayang. 


Perfume apa yang "Bellezabyzurahanz" ni jual?
Coach, Guess, Gucci, Tiffany&Co, dan banyak lagi perfume original reject yang dia jual tau. Man & Women punya collection perfume semua dia jual. 

Perfume original reject ni macam mana?
Perfume original reject ni, kandungan dalam botol dia sangat ok, tak ada effect apa - apa yang boleh mengubah texture bau, atau perfume itu sendiri. Kebiasaannya, perfume ori reject ni dia hanya ada minor rejection pada kotak atau penutup botol perfume sahaja.

Harga pun sangat berpatutan ye. Dengar cerita, ramai juga regular customer akak ni. Termasuklah saya. 

Boleh COD atau post
Rasanya 'Bellezabyzurahanz' ni boleh COD area JB (based JB). 

Post of course boleh tau, lagi - lagi korang kalau dok luar JB. yang area JB, apa - aa kalau nak perfume ni korang contact je owner by 'Bellezabyzurahanz' ni. 

Contact person

Jadi tunggu apa lagi guys. Jomlah follow "Bellezabyzurahanz" dan dapatkan perfume kegemaran korang. 


You May Also Like

2 Comments

  1. Saya suka Coach Floral. Until now takleh move on. hehe. Jemput join my segment. Dah nak tamat! :)http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  2. saya suka purfume. Cuma selalu lupa nak pakai. NAsib baik badan jenis tak berbau. Kalau berbau.. mak aii.. hihikhik.

    Jom exchange blog. www.adaabdullah.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D