Youtubers share macam mana nak buat instagram stories yang cantik dan creative

March 22, 2020


Assalamualaikum, =D

Youtubers share macam mana nak buat instagram stories yang cantik dan creative. Hai semua, so hari tu huda saja dok search macam mana nak buat instagram stories yang creative. Al maklumlah, aku ni jenis yang suka buat stories gak, even simple je pun stories aku tu. Sebab tulah, aku beria search dekat Youtube hehe. 

So kalau korang nak buat instagram stories, korang mesti follow step diorang ni ok. 

Tekan link - here.

Ataupun kalau korang nak lebih simple, korang just download app Canva. Dekat situ pun, banyak je template instagram stories yang korang boleh pilih, dan edit. 

Selain template instagram stories, ada juga beberapa template lain yang korang boleh buat dekat app Canva tu. 

Banyak template yang cantik dekat Canva ni tau korang. 
App Canva ni pun, korang boleh buka dekat web. 

Selamat mencuba!

3 comments:

  1. Time sekarang ni kan, nak tengok instagram alahaii malas gileee..

    ReplyDelete
  2. macam mana hasilnya nanti? nak tengok la IG stories huda jap gi

    ReplyDelete
  3. canva memang best. macam macam boleh buat :D

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.