Makan Malam dekat Restoran Aroma Ikan Bakar


Assalamualaikum, =D

Hi korang,

Seharian kiteorang dekat Selangor, lepas habis aktiviti dekat Homestay Kampung Sungai Sireh, kiteorang singgah jap makan malam dekat Restoran Aroma Ikan Bakar yang terletak di Jeram, Selangor.

sampai - sampai je nampak makanan dah ada dekat atas meja. 
So yeah, guys apa lagi perut dah berbunyi - bunyi minta diisi, kita makan dulu ye. 

Apa yang best dekat sini, of course lah dia punya makanan laut tu segar - segar. Ikan bakar dia pula, pehhh terangkat weh. 

Ikan Bakar (Siakap)

Udang masak sambal

Sotong goreng tepung

Sup Seafood. 
Ngam kalau makan panas - panas ni, sedap mesti bertambah - tambah kang. 

dan kerabu mangga yang tertinggal amik gambar. 
Maaf ye. 

Kerabu mangga dia sedap. Aku yang tak pernah nak makan kerabu mangga, tiba - tiba rasa nak makan. Siap bertambah, hehe. 


Restoran Aroma Ikan Bakar, Jeram, Selangor :-
Alamat : Jalan Jeti, Jeram 45800, Selangor

Waktu dibuka :-
Isnin - Jumaat : 3.30pm - 12pm
Sabtu - Ahad : 1pm - 12pm

Alhamdulillah, settle makan kiteorang balik Hotel kat KL. 

Kalau korang dekat area Selangor, jemput singgah Restoran Aroma Ikan Bakar ye. 

Thanks korang singgah dan baca blog huda. 

2 comments:

Powered by Blogger.