Makan Malam dekat Restoran Aroma Ikan Bakar


Assalamualaikum, =D

Hi korang,

Seharian kiteorang dekat Selangor, lepas habis aktiviti dekat Homestay Kampung Sungai Sireh, kiteorang singgah jap makan malam dekat Restoran Aroma Ikan Bakar yang terletak di Jeram, Selangor.

sampai - sampai je nampak makanan dah ada dekat atas meja. 
So yeah, guys apa lagi perut dah berbunyi - bunyi minta diisi, kita makan dulu ye. 

Apa yang best dekat sini, of course lah dia punya makanan laut tu segar - segar. Ikan bakar dia pula, pehhh terangkat weh. 

Ikan Bakar (Siakap)

Udang masak sambal

Sotong goreng tepung

Sup Seafood. 
Ngam kalau makan panas - panas ni, sedap mesti bertambah - tambah kang. 

dan kerabu mangga yang tertinggal amik gambar. 
Maaf ye. 

Kerabu mangga dia sedap. Aku yang tak pernah nak makan kerabu mangga, tiba - tiba rasa nak makan. Siap bertambah, hehe. 


Restoran Aroma Ikan Bakar, Jeram, Selangor :-
Alamat : Jalan Jeti, Jeram 45800, Selangor

Waktu dibuka :-
Isnin - Jumaat : 3.30pm - 12pm
Sabtu - Ahad : 1pm - 12pm

Alhamdulillah, settle makan kiteorang balik Hotel kat KL. 

Kalau korang dekat area Selangor, jemput singgah Restoran Aroma Ikan Bakar ye. 

Thanks korang singgah dan baca blog huda. 

2 comments:

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.