Antara Vlogger yang diminati #1 - Hezman Huzir

October 14, 2019


Assalamualaikum,=D

Hi semua, 

Dulu masa zaman awal blogging, vlogger yang paling aku minat adalah vlog Maria Elena. Tapi since Maria dah kahwin then ada anak, maybe sebab kekangan masa, so dia dah tak buat lagi kot video. Aku suka dengan lawak dia yang masuk air tu, dengan memek muka yang dia buat, lawak betul rasa kekadang. Walaupun dia sejenis yang suka buat 'lawak' yang macam tu, tapi content yang dia buat pun best, dan penuh dengan isi. 

Well masa tu aku zaman remaja, so memang sukalah layan video macam tu. 

Dan sekarang pun, ramai dah Vlogger atau Youtuber yang semakin melonjak naik. Artis dan bukan artis pun sekarang dok rajin buat vlog. 

Terbaru, aku memang minat tengok vlog Hezman Huzir. 


Semua content yang dia buat ada isi, padat, dan best. Aku suka tengok the way dia speak dan evaluate setiap point yang dia ada.

For now, I share one only vlogger/youtuber yang aku minat. Later aku share lagi ok. 

Anyway thank you singgah dan support blog byfarahh. 

2 comments:

  1. dia antara org yg sy minat jgk!
    kdg2 laser tp best tgk video dia..
    klaka pon ye jgk.. haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.