Wordless Wednesday : THREAD by Zalora Malaysia

August 28, 2019

Assalamualaikum, =D


Hye semua, 

Seperti yang korang tahu, Zalora adalah salah sebuah laman web e - commerce yang kian menjadi tumpuan ramai. 

Dekat Zalora Malaysia, bukan setakat korang boleh shopping online je tau tapi korang juga boleh singgah baca Magazine Online by Zalora - Thread by ZALORA Malaysia. 

Dari perihal fashion sampailah perihal lifestyle turut di kongsi untuk tatapan para pembaca. 

So apa lagi, jomlah singgah dan luangkan masa dekat Magazine Zalora online ni.




4 comments:

  1. Lama tak soping kat Zalora, sebab dah takde saiz kita hahahaha

    ReplyDelete
  2. saya suka baca thread Zalora nie, banyak interesting post and ayat dia pun easy english dan mudah faham..

    ReplyDelete
  3. Uyul tak pernah masuk Zalora utk shopping. Nanti terjahhhh.

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.