Raya - kan sebulan (Part 3)

June 26, 2019


Assalamualaikum, =D

Hi semua,

Last week Sis Lin jemput kiteorang datang rumah, beraya. Kebetulan Farah whatsapp tanya Huda pergi ke idok. Terus berdezup jawab pergi bila Farah tanya, sebab ada kawan kan. Kalau sorang - sorang seram juga.

Balik kerja, berdezup kiteorang pergi rumah sis lin. Pukul 9 lebih juga sampai rumah sis lin, sebab tiba - tiba banyak kereta. Tiba - tiba banyak jumpa traffic light. Dan tiba - tiba dah sampai rumah sis lin, hehe.

Part of JDT Blogger. 
Thank you Sis Lin jemput kiteorang. 

Lama tak jumpa diorang. Rindu. Bila dah jumpa, lepas rindu jap. 

Alhamdulillah, sedap semuanya. 

Ok part of blogger/media yang Sis Lin jemput tempuh hari. 
Diorang ni sporting gak. 
Nice to meet you guys =D

Oklah guys, sampai sini je sempat huda update. Nanti ada masa huda update lagi ye. Thanks singgah  baca entry huda. 

p/s: Alhamdulillah, malam ni dapat settle-kan dua draft article dan satu entry blog. Nilah Huda bila mood menulis tu dah sampai. Tapi bila tba blog, sis tulis ringkas je entrynya. Nanti untuk next week, InsyaAllah sis tulis panjang pula ek. 

Selamat malam =D

9 comments:

  1. Terima kasih Huda sampai juga ..
    Lamabta pun takpe, janji sampai...nanti kita lepak plak yerr makan-makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama - sama sis.
      Thanks jemput kiteorg. Ada masa jumpa lagi.

      Delete
  2. assalamualaikum farah...beraya saja kn...hari-hari hari raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam hehe.
      Rayakan sebulan ma ✌🏻

      Delete

Powered by Blogger.