Bila dah terjebak dengan drama korea

April 27, 2019


Assalamualaikum, =D

Hi,

Weekend ni masa untuk berehat. Bila dah asyik buat kerja luar je beberapa hari ni, nak keluar time weekend pun dah rasa malas. Memang decide nak rehat dekat rumah je, sebab nak 'date' dengan drama korea, dan blog I. Entah kenapa sejak dua menjak ni, terjebak balik dengan drama korea. 

Lama tau aku tak terjebak sangat. Sebab aku tahu, bila aku terjebak je, confirm aku 'liat' nak buat apa dah. Even data kat phone pun aku tutup, sebab nak focus tengok drama korea, haha. 

Related image
Drama korea yang bertajuk - The Heirs

Ia ditayangkan pada tahun 2013. 
Tapi Huda ni, memang sejenis suka marathon drama korea yang dah bertahun tu. 

The Heirs, berkisar tentang cerita kekeluargaan, persahabatan, percintaan dan juga alam business. 
So sepanjang hari, tengok drama ni. Finally, I am done! =D
Next drama please?

Ok guys, happy weekend.


8 comments:

  1. hmmmm...ainnn bukan pemina drama korea.. tapii sekali ain dah marathonn drama...habisssss tak hingat dunia..hahaha.... manjangggg ngadap je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kan. huda pun sejenis kalau marathon memang tak boleh nak buat apa dah. sebab nak focus pada cerita hahahahahaaaa

      Delete
  2. giloooooo..sepanjang hari ko tengok ni da habis sehari? dahsyattttt..hahahahhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita main skip skip, part mana boleh skip. yang penting jalan cerita tak lari hehe

      Delete
  3. tengok la memories of the alhambra...kalo belum tengok

    ReplyDelete
  4. Selamat Sis ko ni walau anak hari-hari nengok KOrea tapi Emaknya tak teringin nak join sekaki hahaha banyak benda lain nak buat hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nasib baik sis.

      Saya memula terjebak dgn kawan. sekali lama lama, sekarang kat rumah semua dah terjebak sekali hahahaha.

      Delete

Powered by Blogger.