Kenapa byfarahh?

April 25, 2019


Assalamualaikum, =D

Hi semua,

It was just a short story how did I decide to changes my URL. 

Lately kiteorang yang guna blogspot semua tau, apa masalah dia. Tipulah tak sedih, bila dah bertahun - tahun kau berblogging then baru - baru ni, timbul 'masalah' tersebut. 

Aku malas nak hadap dengan masalah tu, so aku terus je fikir balik angan - angan aku nak tukar domain satu ketika dulu. 

Image may contain: 1 person, smiling

Finally,
I decide to changes my domain from nurfarahudahud.blogspot.com to byfarahh.com.

Kenapa byfarahh?
Lagi ringkas, lagi senang orang nak ingat. Gitu.

Kenapa tak tukar header?
Malas nak design yang baru, plus tak nak orang confuse sebab aku dah tukar domain. So that is why dia kekal di situ.  

Thanks to kawan - kawan blog yang share info pasal domain dan bagi tips - tips yang memberangsangkan =D.

Ok guys, sampai sini je sempat huda update. Next time will update more. Terima kasih singgah dan baca blog huda. 


12 comments:

  1. Ada hikmah tu.. Dpt rezeki domain baru.. Hehehe

    ReplyDelete
  2. Nak tahu masalah apa ya pada blogspot? Sy masih pakai blogspot punya. Dah lama tak berblog so tak tahu apa perkembangan terbaru 😀

    ReplyDelete
  3. all the best huda... keep blogging!!! 💕💕💕

    ReplyDelete
  4. Ye laaa nanti ada yang tanya pulak...
    Kenapa Aku Sis Lin hahahaha

    ReplyDelete
  5. tukar je header...lama kelamaan orang akan tahu dan aware seketul huda da bertukar ke domain..gitu..hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah nanti rajin buat header baru, haha :P

      Delete

Powered by Blogger.