Persiapan Raya - Part 1

June 12, 2018


Assalamualaikum, =D

Hi semua,

Lagi berapa hari je nak raya dah. Awak semua dah buat persiapan raya? 

Baju raya korang warna apa tahun ni?

Pemilihan Baju Raya
Tahun ni sebenarnya, tak plan tema colour baju raya lagi. Then adik cakap, takpe kita pergi kedai, then tengok warna apa yang sesuai.

Biasalah, perempuan kan, punya banyak kedai yang kiteorang singgah dekat Bandar Baru Uda(BBU) - belakang Jakel tu.

Pusing punya pusing kedai, Alhamdulillah jumpa juga baju kiteorang.

Fuh.
Tu baru baju. Tudung tak jumpa lagi.

Then singgah pula @mart Kempas tu, cari tudung 😅. Sebelum sampai @mart, dah decide nak tudung colour apa. Sampai @mart, terus cari tudung tema yang dah di plan ✌.

Image result for pastel colors tumblr
Tahun ni, baju raya kami sekeluarga, bertemakan pastel colour 💕.


Persiapan raya yang lain, still on progress.





No comments:

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.