Mood tulis blog | Entry pagi

by - April 26, 2018


Assalamualaikum,

Hi semua,

Ni kira pagi betul aku taip. 
Entahlah, terbangun awal lepas tu malas nak tidur. Lagi berapa jam, kejap lagi dah masuk waktu office hours. Nak kena bersiap pergi kerja, walaupun mata aku dah sememeh macam apa dah ni, hehe.

Waktu menulis entry sekarang, pukul 4.44 am. Aduhai, pehal weh aku terbangun awal macam ni. Lepas tu, buat entry pagi. Konon - kononnya (HAHA). 

Related image
Sebab terbangun pagi, jadi kata - kata ni diletakkan dalam blog. 
Gitu...

Related image
Dan positive vibes juga. 
Moga hari ni, lebih baik dari hari sebelumnya, Amin...

Sekian entry untuk pagi ni,
Assalamualaikum =D


You May Also Like

0 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D