Pemakaian yang sesuai semasa pergi interview

by - May 09, 2014


Assalamualaikum, =D


Nak pergi interview pun ada dress code ok. Korang tak bolehlah nak main pakai baju apa je yang korang suka semasa sesi temuduga kang tak pasal - pasal, awal - awal dah kena reject. Contohnya, kalau nak pergi interview dekat sesebuah syarikat/office korang perlulah pakai dress code yang sepatutnya, jangan main pakai t - shirt dan seluar jean, memang tak patut lah. 

dan berikut adalah dress code yang sesuai semasa sesi temuduga. 

Sekian ....

You May Also Like

2 Comments

  1. nice share. nmpk mcm model lama.. hahaa... heee, jgn marah.. btw , klik tabng ribena sini

    ReplyDelete
  2. salam.. jalan2 singgah sini .. masa intebiu dulu pakai baju peplum je. nasib baik xkena reject. klik vanish & whisper

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D