Sambung study balik, Insyallah

by - May 11, 2014


Assalamualaikum, =D

Berangan. Well, angan - angan tu mesti ada mana tahu satu hari impian menjadi kenyataan dan angan - angan aku adalah terarah kepada sambung belajar. Kerja? Buat masa ni tak ada feel nak kerja lagi, aku hanya fikir ok aku nak sambung belajar after habis diploma. And yes, aku memang akan sambung kelak. Bila? Ok bila tu aku sendiri tak pasti sebab kita hanya mampu merancang dan Allah yang tentukan segalanya. Tapi dalam usaha kita berangan dan merancang kita perlu ada usaha, usaha mencari atau apply mana - mana universiti or collage swasta. And soon aku akan buat macam tu, dapat tak dapat tu belakang punya cerita yang penting is usaha, right? 

So the conclusion is, aku dari seorang pelajar diploma in accountancy akan sambung belajar ke peringkat degree dalam bidang Business Administration in Human Resourses and it soon, maybe ... Hhehehee ^_^ .

Dan ni adalah sebahagian subject untuk Human Resourses punya course. Peh, tak gila semua subject menghafal dan aku bukanlah seorang yang suka menghafal sebenarnya, hehe ^_^ . 


Ok. Bye ^_^



You May Also Like

2 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D