Hari minggu layan Nora Elena


Assalamualaikum, =D


Last weekend aku habiskan tengok episode - episode drama Nora Elena dekat youtube. Yes, biarpun drama ni dah lama gila ditayangkan di TV3 pada satu ketika dahulu tapi tetiba aku rasa ada feel nak tengok balik drama ni. Jadi dengan gigihnya aku pun carilah drama ni dekat youtube, hehe ^_^. Jiwang. Hai dah nama pun drama cinta dan semestinya penuh dengan babak cinta, ye tak?


Nora dan Seth dalam drama Nora Elena. 


Ok kalau korang rasa nak tengok balik drama Nora Elena ni TEKAN SINI. Errr apa orang cakap, throwback kan? hehe ^_^ 


3 comments:

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.