Throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas 2022 semata beli dessert

Farah
3
Assalamualaikum. Hai you guys. Bukan blog farah kalau, farah tak throwback. Begitu la farah. Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah. Tahun lepas, bulan 12, 2022 kot tak silap ada event dekat Senai Airport. Aku beria sangat nak pergi time tu. Macam biasalah, kalau dah aku beria, so aku sendiri drive pergi sana haha.

Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah
Gallery aku la buat throwback dari hari tu. Yang aku pun, benda dah ambil gambar banyak lepas tu, aku tak cerita kat blog.

Huda kan, sesorang pun jadi kalau time mood nak cari content tu ada.

Ok jom cerita :-
Kebetulan on that day, ada event dekat GBW area Bandar. Lepas tu, terus shoot pergi Senai semata - mata nak pergi event dekat Airport Senai tu. Of course la masih ingat cerita tu kan. Beria la sis driving, sampai sama terus shoot gambar semata nak letak kat blog. Lepas tu lupa, sudahnya story tu “terperam” lama.

Kenapa ek huda beria. Dia cerita pasal dessert tu je haha. Masa tu, huda nak sangat rasa dessert dari Pondok Kueh yang viral dekat Instagram. Nama pun peminat dessert, tapi tak adalah minat sangat. Cuma dah memang nak rasa tau 不. Eh perempuan kan, selagi tak dapat selagi tu dia fikir. 

Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah
Tengok tu dessert dia, melting sangat kan?
Ya Allah aku ni memang sejenis yang ada masa, terperdaya dengan dessert tau.

Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah
kebetulan that year asyik nampak posting Pondok Kueh dekat Instagram. Nak pergi kedai dia, MasyaAllah tak menyempat.

Gerai asalnya dekat area Perling, which is jauh dari rumah aku.

Pondok Kueh JB


Itu yang kebetulan Dec 2022, mereka join event dekat Airport Senai, huda tak lepaskan peluang.

Pergi terus 不.

Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah
Ada orang jual pastry gak.
Beli la, dok merasa. Sedap dia punya pastry tu ❤️.

Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah
Event ni la.
Ada jual makanan, ada jual baju.
Tapi booth dia tak banyak pun.

Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah
Sempat la snap booth yang jual baju masa tu. 
Tak beli pun, sebab aim nak merasa dessert dekat Pondok Kueh.

Serious dah berbulan aku mengidam 不.

Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah
Kebetulan ada jual kopi Perlis, so huda pun belilah dekat booth orang jual kopi.

Pekat. 
Sedap.
Balik tu, nasib baik boleh tidur ✌️.

Nak throwback pergi event dekat Senai Airport tahun lepas lah
Nak cakap vibes dia lain lah.
Sebab before this event dekat mall la, dekat educity, so masa hari tu dekat Airport. Lain la vibes dia.

Nampak pramugari pramugara,

Haha lah, 
Ok tu jela nak cerita 不.

p/s - huda bab dessert ni, kalau teringin jela pergi beli. Takde pun selalu nak pergi beli. Pokai poket kita 必.

Ni cerita tahun 2022 tau. Huda throwback je ✌️.

Pondok Kueh JB

Post a Comment

3Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Haa.. memang betul, Huda. Dessert ni boleh memokaikan kita, hahaha.

    ReplyDelete
  2. Kalau pergi kedai vendor yang kumpul banyak makanan tu pun rambang mataaa

    ReplyDelete
  3. tak suka pergi tempat macam ni, nanti beli kemain banyak, hahaha

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !