Puas hati dengan service Al - Fateh Printing and Trading

Assalamualaikum =D

Hi korang. Huda ni, payah kot kalau nak tempah baju sublimation ni. Sebab takut tertanggal dia punya tulisan, warna tulisan cepat pudar dan pelbagai lagi yang aku gentarkan. Tapi since kawan suggest baju sublimation dari Jrig Gear, huda pun cuba jela. Kot la ok, dan merubah perception huda kan. Cuba punya cuba, Alhamdulillah selesa ok kainnya. Rupanya baju muslimah. Cantik pula tu. Kain dia pun sedap pakai. Since Huda dah pernah cuba baju muslimah dari Jrig Gear, huda nak suggest kat korang pula. Huda suka kain jersi dia, tak panas dan selesa nak pakai. For more info boleh click link. Untuk makluman Jrig Gear merupakan sub company dengan Al Fateh Printing dan Trading. Design baju mereka memang sama sebiji.

Jarang la dapat baju muslimah design macam ni.
Bukan je boleh pakai if ada aktiviti riadah, malah selesa juga dipakai untuk harian or keluar pergi beli barang. Paling penting, tak panas uollsss.

Huda jenis, kalau pergi “kedai kedai depan rumah, or klinik depan rumah,” memang huda pakai simple as can. Amik baju pun main grab - grab. Mujurlah ada baju muslimah sublimation ni, dari Jrig Gear (juga merupakan sub company untuk Al Fateh Printing).

Bercakap tentang design baju ni, kadang bila ada family day memang best kalau baju kita sedondon. lagi pun, family day normally kita akan buat pelbagai activity riadah bersama, kan? Huda suggest korang boleh tempah dekat Al - Fateh Trading. Al Fateh Trading menyediakan service baju t-shirt sublimation . 

Sublimation tshirt ni, digunakan oleh kebanyakan syarikat printing baju. Sublimation Printing adalah satu proses pencetakan yang melibatkan pemindahan design dari computer, ke febric. Bermaksud, mereka akan cetak baju kita, dengan design yang kita pilih tu, itulah dinamakan sublimation Printing. 


Al - Fateh Printing and Design, bukan sahaja menyediakan baju siblimation, tapi mereka juga buat pelbagai service design antaranya :-

Antara design yang Al - Fateh Printing buat :-

1. Cetak Buku - contohnya Photosted buku, buat hard cover buku.



2. Cenderamata - misalnya menyediakan perkhidmatan, cetak dan design medal, 

3. Name Card, Sticker label, flyer, banner, dan signboard - Al Fateh menyediakan perkhidmatan design dan Printing dengan harga yang berbaloi.

4. Print Calender.

Dan pelbagai lagi (lihat gambar kat bawah) :-















Kenapa korang kena pilih Al - Fateh :-

1. Penerangan tentang design dan service, yang tepat dan jelas.

2. Siap pada masa yang ditetapkan.

3. Hasil kerja yang kemas dan puas hati.

4. Kalau ada design sendiri, pun korang boleh minta diorg printkan.

5. Mesra pelanggan.

Macam mana nak buat tempahan?

Boleh direct contact Sales Team Al Fateh - Click Link (whatsapp).

More details :- 

Cawangan Al Fateh Printing, terletak di Taman Universiti dan Bandar Baru Uda.

Untuk more info, boleh layari laman 
Telegram mereka - click link, atau Facebook Al Fateh Printing.

Boleh whatsapp mereka di talian - https://wa.me/+60133925078

Alamat kedai Al - Fateh Printing :-
Al Fateh Printing, Taman Universiti :-
9, Jalan Pendidikan 8/2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor.

Al - Fateh Printing, Bandar Baru Uda :-
41-GF, Jalan Padi Emas 1/8, Bandar Baru Uda, Trigon Uda Business Centre, 81200 Johor Bahru, Johor.



Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.