" Wordless Wednesday : Hanna Delisha Nyanyi sedap - FARAH

Wordless Wednesday : Hanna Delisha Nyanyi sedap

by - March 03, 2021

Assalamualaikum, =D

Hye korang, actually aku terdengar mak aku buka lagu medley AJL 35 tau, so aku pun buka juga pastu. Sekali tengok eh Hanna Delisha. By the way, best juga suara dia ek. 

Pastu siap google, oh kat Wikipedia baru tau dia memang ada album haha. 

Hanna Delisha Nyanyi
Oh ya, inilah dia lagu Medley AJL 35 itu, jom ler dengar Hanna Delisha menyanyi. So shedap suara dia. 

Azmi Saat jangan ler cakap, dia memang talented. Aku pun suka dengar dia nyanyi kan. 

You May Also Like

2 Comments

  1. kalau tak silap, hannah delisha memang asalnya penyanyi kan? baru kemudian tu dia berlakun. ke silap? haha. tapi dia memang cantik + suara not bad. comel je hehe

    ReplyDelete
  2. Malam tadi baru dengar lagunya, memang tak sangka suaranya kan..

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D