" Singgah beli lunch dekat Lapo? @ Joho HQ - FARAH

Singgah beli lunch dekat Lapo? @ Joho HQ

by - February 25, 2021

Assalamualaikum, =D

Hai korang, hari tu huda singgah Lapo? @ Joho HQ. 

Memang dah lama plan nak singgah tau. Tapi asyik tak sempat je. Kebetulan ada kerja area bandar, itu yang plan singgah kejap. 

Cafe - cafe dekat Joho HQ ni, berkonsepkan vendor tau. But what I can say here, makanan - makanan yang dijual dekat sini, agak menarik dan sedap. 

Contoh, ok let me show you guys ya. 



byfarahh
Mee Kari Sambal Udang, dan Kek Pisang Custard sedap sangat ye, confirm I'll repeat soon.

Kek Pisang dia moist sangat tau, lepas tu combine dengan kuah custard tu. Ya Allah, tak tau macam mana nak explain. 
Huda boleh cakap, serious sedap gila weh. 

byfarahh
Yup, so next I will try yang lain pula ek. 

Kalau kat area sini, makan outdoor tau. Ala - ala garden gitu. 

Tapi hari tu sebab rush ada kerja, walaupun belum lunch. I settle kerja jap, lepas beli makan. For me yang penting kerja siap, hati senang. 

Ha, macam tu. Sebab tu ler, I makan dalam kereta jap. 
Nasib baik gestrik tak menyerang I that day. Fuh, lega I. 

byfarahh
Kalau korang nak pergi, search je kat google or waze, Joho HQ. Sebab Lapo cafe ni satu kawasan dengan Joho HQ. 



You May Also Like

5 Comments

  1. Plan nak singgahnya dah banyak kali dengan anak, tapi tak juga singgah hahahaha

    ReplyDelete
  2. Bestnya kek moist 😒 memang lapo terus ni

    ReplyDelete
  3. Rindunya nak balik JB makan mee rebus

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D