Giler - Giler Sales dekat My Cooking Story

Assalamualaikum, =D

Korang pernah dengar tak My Cooking Story? Untuk pengetahuan semua, My Cooking Story merupakan sebuah platform online yang menjual peralatan masakan. Dari peralatan memasak, baking, hinggalah ke peralatan preparation. Semua ada, complete!

Peralatan - peralatan My Cooking Story ini berkualiti. Kalau korang nak tahu sekarang My Cooking Story buat sales gila - gila. 

Serious, semua murah!

Ada 20%, ada 50%, serious murah sangat. Dari RM100++, boleh jadi below RM50. Ya Allah serious murah kan?

Giler - Giler Sales dekat My Cooking Story dari 23 Nov - 31 Dec 2020. 


Wow!
Murahnyaaa....

Satu set ni RM38 je. 


Nak tahu tak huda dapat apa dari My Cooking Story? Dan setiap barang ni ada promotion! Promotion yang murah teramat sangat.

French Bull Wall Vacuum Flalsk 500ml,  Small Drinking Tumblr 320ml, Ovenware Combo, Storage Container 08liter.



Berminat nak beli?
Macam mana nak beli?

Layari laman web My Cooking Story  - https://mycookingstory.com/?ref=MCSNur192
dan guna Coupon Code - MCSNUR670 .

Contoh kalau korang dah check out. 
Dah discount, dapat lagi another 10%. 

Its good kan?
So apa tunggu lagi, jom beli sebelum tamat Gila - Gila Sales ni.

Selamat Membeli Belah =D

Unboxing Video - Youtube Channel byfarahh

Jap, jap sis nak selfie jap dengan ovenware. 
I tak sabar nak guna. 

Nak masak apa ye?



10 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. baru first time dengar , barang pun berkualiti

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. saya pun first time dengar sebelum ni. betul barang dia semua ok. trusted seller! =D

      Delete
  2. Sis pun dah beli set..semalam tambah lagi set.. hehehe berbaloi, bekasnya besarrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sis. kita pun rasa nanti nak try order la hehe. Nampak pisau tu macam menarik, boleh tambah koleksi kat rumah mak ni. Periuk dia pun lawa lawa ek, hahaa.

      Delete
  3. alamak, gegel kepala lutut baca post Huda ni

    ReplyDelete
  4. Aalamak...kenapa la drop by sini...kan dah terminat..bila terminat kan dah terjebak..alahaiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yes. benda macam ni pun jenis cepat terjebak. huda buka laman web dia kan, lepas tu ternampak periuk lawa - lawa. harga not bad gak. huda pun tengah risik - risik nak beli nanti hehee

      Delete
  5. Bestnyaaa nasib sale sampai 31 Dec. Masih sempat lagi ni nak beli! Ayuhhh

    ReplyDelete
  6. Puas hati grab mcs cookware ni sebab murah dari harga biasa.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.