Birthday Celebration with family and dear friends

January 27, 2019


Assalamualaikum, =D

Hi semua =D

Apa nak intro ni ek, dari tadi tulis kerja padam je. Kalau buat video tu, dah take one, take two, even take ten pun boleh. 

Sambil dengar lagu korea, sambil tulah update blog. 

So, yeah nak update cerita pasal semalam, Sabtu. Hari tu aku rasa happy sangat sebab birthday aku. Errrr, tapi kan sebenarnya aku dah dapat kek awal dari hari birthday aku, haha. Bila dapat kek, of courselah dapat wish birthday in advance. 

Anyway thank you, thank you very much guys for make my day πŸ’•.

3 Januari 2019,
Kononnya nak ajak member sorang ni lepak lepas habis office hour. Jumpa, cit cat sambil membawang πŸ˜‚πŸ˜ kejap, dengan one of my best friends. Maklumlah dah lama tak jumpa, dah lama tak membawang secara berdua kan, so iolsss pun ajaklah jumpa kejap sambil - sambil lepas rindu, haha. 

Nampaklah dia pergi beli kek, bila ditanya, dia cakap kek tu untuk mak dia. Aku pun, tak fikir apalah, sebab makanan ada depan mata, jadi makanlah sambil tu berborak. Then, suddenly 

Suddenly waiter datang bawa kek dan tulis nama aku. Apakah?

Speechless.
Dia cakap "sorry tau huda, nanti aku takut tak sempat pula nak celebrate birthday kau on that day". Aku yang dah speechless tu, cakap je takpe. Sebab awal orang sambut birthday aku.

Thanks, thank you so much Yana πŸ’•.



17 Januari 2019. 
Hari ni kebetulan memang dah plan nak apply cuti, nak jumpa dentist. So dah minta cuti awal. Sekali hari Selasa, bila cuti dah memang di approve, tiba - tiba kebetulan pula diorang bagitahu ada "Event Cool Blog dekat Paradigm Mall, JB" hari tu. Aku pun join jelah, dah alang - alang cuti. 

Nak jadikan cerita, memang diorang cakap nak celebrate birthday Iman pun, 20th ni. Alang - alang sambutlah birthday sapa lahir Januari. Masa diorang buka lagu birthday, cake sampai. Yang sambut birthday - nya 3 orang. So cake yang satu tu, di pass pass sepanjang lagu birthday di mainkan. Habis riuh satu SDS tu dengan gelak ketawa kiteorang, haha. 

Yeah January's baby. 
Happy birthday Uyul dan Iman πŸ’•.

Ha, cuba korang bayangkan cake satu tu, di pass pass oleh budak bertiga ni sepanjang lagu birthday di mainkan, haha πŸ˜‚. Kalau nak baca story sis lin pasal hari kejadian, click sini

Thanks sis lin, kak sunah, ain, farah πŸ’•.

Lepas makan kek, bebual kejap then huda minta diri balik dulu, sebab nak pergi jumpa dentist pula. 

Maklumlah weekend 19th dengan 20th tu, busy dengan kawan tunang dan wedding. Tu yang pilih weekdays nak pergi jumpa dentist, hehe. 

26 Januari 2019
Ada orang tu banyak kali cakap " hari ni, huda kena happy tau,". Thanks =D

Thanks juga yang celebrate, yang wish birthday huda, dan thanks juga atas doa - doa kalian. Moga doa - doa kalian, dimakbulkan, Amin. 

This is my birthday cake. 
In loveeee sangat dengan cake ni. Serious sedap sangat tau. 

Thanks mak abah, adik - adik hehe πŸ’•.


Huda ada buat review cake ni dekat youtube channel. Jemput singgah ok. Link - Click sini.

And jangan lupa singgah Instagram Cake by Fash tau - Click sini
Huda pernah buat review juga, jemput singgah entry lama huda - Click sini untuk baca. 

p/s: last but not least, Alhamdulillah tahun ni banyak dapat makan cake birthday hehe. Thanks guys πŸ’•.

Ok guys, sampai sini je yang sempat huda update. Huda nak update entry lain pula ni, hehe. Thanks singgah blog huda dan baca entry ni. 

Assalamualaikum =D




10 comments:

  1. happy birthday huda..sebelah birthdaya ilham syamil rupanya hehehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum farah...happy belated besday yer...

    ReplyDelete
  3. Happy bday huda..Tak ada yang mengembirakan bila orang sekeliling sambut bday kita kan...

    ReplyDelete
  4. Hihihi..kenangan manis kannn..kelakar bila ingat balik betapa panjangnya lagu happy birthday tu..agaknya kalo sambung sampai ke ain, pun boleh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete
  5. Walaupun dah Februari, tetaplah nak wish juga.
    Happy Belated Birthday, Farah!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.