Hye December

December 08, 2018

Assalamualaikum, =D

Hi semua, 

Dah tiba bulan 12 dah, kejap je masa berlalu. 

Tahun depan, umur automatic naik ke satu angka, sebab budak - budak January kan haha. 


Quote of last December:-

1. Something happen is just for a reason. As a Muslim, kita hanya mampu merancang, usaha dan buat yang terbaik, selebihnya Allah yang tetapkan. 

2. It just ok you being single and stay happy with your family. Just wait till you meet someone that can act as your best friend and your lover, and of course can make you happy. - Sekian quote yang aku nampak dekat laman social, haha. Suka sangat dengan quote ni.

3. Tak kisahlah, dapat capai ke tidak short term planning or even long term, sebab bukan tahun ni je ada buat kita, InsyaAllah kalau ada rezeki umur panjang, tahun depan dan kemudian boleh lagi capai long term planning kita. Orang cakap, pelan - pelan kayuh. 

4. Allah uji, sebab Allah sayang - Qoute dari Ustaz Ebit Lew. 

Anyway, always be positive and stay happy =D

2 comments:

  1. sama lah tengah move on jugak. Sama2 kita jumpa yang terbaik dalam hidup :)

    ReplyDelete
  2. ye betul. kita perlu percaya kepada qada' & qadar.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.