Kembali layan korea



Assalamualaikum, =D


Selamat malam,
hai semua,

Malam - malam, buka laptop dan update blog kejap. Memandangkan tadi dah siap update nota untuk presentation this week. Bercakap pasal presentation, kejap je masa berlalu....Tup - tup this week presentation akan berlangsung.

Kalau budak - budak last semester dah selesai present FYP diorang, kami budak semester  5 akan present proposal FYP kami. Doakan ye, seram pula...

Sibuk - sibuk buat preparation nak present, sempat pula layan cerita korea. Layan pula tengah - tengah malam dan tengah petang (yang bila tak ada mood nak buka buku).

Image result for I hear your voice
I hear your voice.

Sebenarnya dah lama dah aku copy cerita ni dari member, tapi maklumlah mood nak tengok drama korea tak datang - datang. Once dah datang, buat maraton terus selama 3 hari berturut - turut sampailah tamat episode 16. 

p/s: untung ada kawan yang suka download cerita ni, asal bosan je boleh minta dia cerita baru, haha. Dan janganlah layan cerita - cerita korea ni pada hari - hari weekday ye, ada kang kerja semua tak jalan. Masa weekend bolehlah, sebab cuti. Jadi duduk rumah, tak payah pergi mana - mana dan layan korea. Because sometimes we need a space to be alone =)

Salam,

No comments:

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.