January 30, 2014

Pencarian 50 Bloglist Mamaniza.com

Assalamualaikum, =D Kalian - kalian semua, mari - mari kita join ini segmen yang sangat ringkas dan simple gila gamaknya. TEK...
January 28, 2014

Review Blog bersama Fara (PART1)

Assalamualaikum, =D Okey, kali ni huda nak review blog korang (memandangkan dah lama sangat tak buat segmen - segmen macam ...
January 10, 2014

Review Movie Papadom 2

Assalamualaikum =D Ok kepada yang dah menonton PAPADOM 1 beberapa tahun yang lepas tu, sekarang ni jom kita layan sambungan ...
January 09, 2014

Tambah Followers 2014

Assalamualaikum, =D Memandangkan dah lama gila diri ini tak join mana - mana segmen, jadi huda pun merajinkan diri untuk join seg...
Powered by Blogger.